W końcu jakiś aktual Sławku. Widzę, że felgi zmieniły kolor w tym kolorze jest na duży PLUS. Ventka ładnie się prezentuje, tylko widać że błotnik z maską i zderzakiem mają inny odcień niż cała reszta.
Jaki tam aktual,kurz tylko przecieram co byście nie zapomnieli że takie vento jest jeszcze na forum . Ano tak sobie na ten sezon wymyśliłem aby środek felg pomalować na perłowy kolor,tak perłowy nie biały.Tak tylko na zdjęciu wyszło.Co do odcieni,widziałeś na zlocie taką różnicę? Niestety mamy lakierników jakich mamy,testowałem trzech i najlepiej to bym ich zakopał gdzieś głęboko w lesie.Zdziercy i tyle.
ja na codzień jeźdże zglebowanym, nie widzę najmniejszego problemu dobrze się jeździ
z całym szacunkiem,można jeździć i "jeździć"-wolno lub szybko,zglebowanym lub nie zglebowanym.Temat rzeka,każdy ma jakiś wybór-ja jeżdżę szybko i nie zglebowany,niestety ale prędkość i gleba wykluczają się nawzajem.Jak na razie w Polsce
takie tam,dwa retro razem
coś tam ostatnio się działo,bo nadejszła wiekopomna chwila i trza było zadziałać Wymienione sprzęgło na sachs 3000332001 ,uszczelniacz wału bo popuszczał,uszczelniacze półosi bo też popuszczały ,oleje w skrzyni i silniku,wszystkie filtry.Padła mi dmuchawa,szybka reakcja i rezystor wymieniony,jaka przyjemność jak szumi z nawiewów . Jak samochód był na podnośniku to wyszły następne niedoskonałości,wymienione poduszki przednich amorków,ale okazało się że jeden już nie daje rady,szybka decyzja i jutro odbieram amorki KONI.Do kompletu jutro dojdą nowe opony rainsport3 bo w toyo się ranty pokończyły i jeszcze trzeba pomyśleć nad tłumikiem końcowym bo się dziury z boku dorobił,ale jeszcze nie wiem jaki.Na pewno przelotówka a jakiej firmy to jeszcze szukam
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-06-04, 22:38
A już myślałem, że to jedyne vento na forum w którym nic się nie psuje. Widzę Sławku że działasz z rozmachem i nie oszczędzasz na częściach w najmniejszym stopniu. Tak powinno być że jak się wjeżdża na kanał to robi się wszystko co widać, że niedomaga,a nie to co potrzeba na wczoraj
Jakiś czas temu przemykałem koło Ciebie i rzuciłem okiem na Ventyla i jak zawsze wypielęgnowany zwracał uwagę Tak samo na drodze kiedyś jechałem obok ale nie Poznałeś jak już człowiek w Vento nie siedzi
jaki? nie żartuj,teraz to nie ma co już podziwiać,ale i tak zostanie ze mną do końca swoich dni
Aeternus napisał/a:
nie Poznałeś jak już człowiek w Vento nie siedzi
no widzisz Krzysiu,ja tylko zauważam na drodze ventki i pęd powietrza
vwjanekvento napisał/a:
Aeternus a czym Ty się bujasz teraz?
grubaśną furą pewnie,takie retro złomki jak vento idą w odstawkę.Coraz więcej ludzi sprzedaje lub rozbiera na części takie piękne auta jak vento ,aż żal.
Aeternus napisał/a:
Jakiś czas temu przemykałem koło Ciebie
tak w ogóle to po sprzedaży ventki zniknąłeś gdzieś,cała nasza GT jakoś nie ma czasu ostatnio
na początku przejściową opcją był passat b5 kombi 1.8T ale on został dla ojca a ja sobie kupiłem A6 C5 2.7 Bi turbo w Avancie i automacie co by się miło śmigało
slaw71, jest pomysł by kupić kiedyś nowe Vento i zrobić kompletny projekt za kupe hajsu Ale to jeszcze troszkę bo muszę się najpierw dorobić
Co do spotkań to można by coś reaktywować. W końcu nie zawsze się liczy fura jaką się przyjeżdża ale Ludzie dla których się spotykamy Troszkę wypadłem z obiegu przez pracę i inne sprawy ale chetnie to zmienię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum