mam pytanie jak jest zamontowany w aucie ostry wałek rozrządu to czy warto sie takim autem zainteresować i ewentualnie ile kosztuje taka zabawa z tym wałkiem i czy auto z tym że wałkiem nie jest awaryjnie zbytnio z góry dziękuję za odpowiedzi ale tylko na temat
motor to 1.8 90 KM z gazem
A to jakis oryginal czy bylo smarkane na krzywki
Zwiekszaja sie czasy otwarcia zaworow, zwyzka mocy w gornych partiach obrotow w dole gorzej niz w serii. Ale sam walek bez strojenia to niewiele da.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
akurat ten artykuł już czytałem chodziło mi czy ktoś z was miał do czynienia w aucie z nim
............. z wałkiem nie było żadnych kosztów prócz uszczelek nowych a dał mi tyle że auta szybciej wchodzi i spada z obrotów .................
pytam bo mam na oku ten model w rozsądnych pieniążkach
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-06-05, 17:46
1.8 to mało rozwojowe silniki i nikt przy nich nie grzebie
Co do walka.....masz w artykule....kolega wyżej potwierdził
A auto z linku juz jakis czas jest na allegro......trochę modzone.....i było dużo jak nie wszystko malowane....do tego wypychane wszystkie błotniki....moze byc różnie....zalezy kto to robil i kto tym jeździł.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2011-06-05, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-06-06, 16:43
Drako napisał/a:
kolego naucz się czytać posty napisałem że czytałem ten artykuł
A kto powiedział, że nie przeczytałem ze zrozumieniem W chwili pisania wcześniejszego mojego postu w tym temacie, byłem świadom tego iż przeczytałeś artykuł wcześniej, z reszta wynikało to z Twojej wypowiedzi.
A skoro po zapoznaniu się z artykułem nadal miałeś jakieś wątpliwości, mimo iż jest tam wszystko opisane co i jak, chciałem w jakiś kulturalny sposób zasugerować Ci drogi kolego abyś być może przeanalizował go jeszcze raz,a nie rzucać hasło typu:
Po 1 naucz sie pokory
Po 2 naucz sie cytowac
Po 3 walek jak walek, z wolnossacych 90KM potwora nie zrobisz
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
No niestety musze odpowiedziec twierdzaco. Jezdzilem a zatem dales mi prawo wypowiadania sie w tym watku. A epitety zostaw dla siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum