Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2011-06-10, 12:26 szumy z radia cd w glosnikach podlaczonych pod koncowke
Witam mam taki problem jakis czas temu podlaczylem sobie koncowke pod glosniki tylnie ktore mam w polce i wszystko ladnie gralo a ostatnio jak gra cd to slychac takie trzeszczenie w glosnikach tych co sa pod koncowka takjakby szczytywalo ruchy silniczka plyty...jak wlacze radio fm to jest dobrze tylko dzieje sie to na plycie...cos w radiu sie uszkodzilo?? radio to pioneer
Wysłany: 2011-06-10, 13:22
kable chyba wszytsko ok problem tkwi w radiu raczej bo zakladalem do kumpla radio i to samo sie u niego dzieje a na jego radiu u mnie cisza....
nie ma znaczenia czy dodaje gazu czy silnik zgaszony sluchac taki trzaskw glosnikach...
no to zaraz jak w koncu podpinasz radio gdzies indziej gra zle podpinasz u siebie gra zle a bez koncowy i gra dobrze?? a najlepiej napisz co to znaczy u Ciebie koncowka
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2011-06-10, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-06-10, 16:14
no chodzi mi o wzmacniacz... jak wzmaczniacz sie odlaczy to nie slychac tego ale wkladalem do innego auta gdzie tez jest wzmacniacz i tez zle gralo tylko bez wzmacniacza gra dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum