Wysłany: 2011-06-05, 22:11 zapalniczka a centralny zamek
na wstępie witam i pozdrawiam wszystkich miłośników VW Vento. Ślę przeprosiny za moje milczenie ale moja nieobecność była spowodowana względami zdrowotnymi, za co przepraszam i proszę o zrozumienie. Panowie jak wcześniej informowałem kupiłem VW Vento, w stanie opłakanym. Lecz po mimo mojego wieku napaliłem się na to auto jak mysz na ser i stało się ono moim dzieckiem, ale do rzeczy jeszcze większym napaleńcem na auta jest mój 4-ro letni syn, który z autami jje, śpi i chodzi do kościoła. Bawił się ostatnio zapalniczką samochodową, jak robiłem kosmetykę w kokpicie i coś kliknęło. Nie zwróciłem na ten fakt większej uwagi ale sądzę, że jest to przyczyną tego, że centralny zamek przestał działać oraz zegar i pamięć parametrów przebiegu auta. Proszę o pomoc pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum