Pod koniec lipca wybieramy się nad morze, dokładnie do Mielna. Pytanko jest związane oczywiście z naszymi pięknymi drogami :helm: Potrzeba koledzy wyznaczyć jakąś trase coby nie urwać czegoś po drodze Czy są jakieś remonty gdzieś akurat.
Trasa: Jelenia Góra - Mielno :pub: (ale bardziej interesuje gdzieś od Gorzowa )
z góry dzięki :pub: :pub: :pub:
wszystko GIT ale nie do końca o to mi chodziło jak dojechać to ja wiem, ale czy niespodzianek nie ma po drodze jakiś typu: wyrwa w jezdni, koleina po czołgu, objazd przez poligon??
wszystko GIT ale nie do końca o to mi chodziło jak dojechać to ja wiem, ale czy niespodzianek nie ma po drodze jakiś typu: wyrwa w jezdni, koleina po czołgu, objazd przez poligon??
Co jak co, ale gdybyś przez Niemcy jechał to kolein nie uświadczysz
Teraz już przez szwaby nie opłaca się jeździć. Kiedyś to było i dobre, jak u nas korki, połowa dróg rozkopanych, to wtedy i fakt, szybciej się dojechało. Teraz, natomiast, droga taka sama, a i paliwa więcej się spali. No chyba, że komuś akurat na paliwie nie zależy.
Jakiś czas temu na trójce pod Gorzowem coś się działo, było rozkopane, ruch wahadłowo. Ale teraz już chyba jest ok. A jeśli chodzi o samą trójkę od Zielonej do Szczecina, to już w tamtym roku była w miarę ok. Poza jedynie odcinkiem "autostrady" i drogi ekspresowej pod samym SZCZ., gdzie mamy poniemieckie płyty na drodze. A tak poza tym to jest git.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum