Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-08-22, 13:56 Ile jest miejsca między podsufitką a dachem?
Witam.
Planuję w weekend zamontować sobie antenę montażową z tyłu dachu.
Dziś wstępnie popatrzyłem na podsufitkę i zastanawiam się ile jest mniej więcej miejsca między podsufitką a dachem? Ponieważ przy szyberdachu jest ona tak zrobiona że jest sporo tego miejsca, ale pod koniec dachu idzie tak jak by do góry (na pewno wiecie o co chodzi ).
Ma może ktoś foto dachu zrobione w środku auta? Chciałem się również zorientować jak idą wzmocnienia...
No i oczywiście pytanie jak krok po kroku zdjąć podsufitkę żeby niczego nie połamać... (jak rozbierałem Cordobę, to połamałem jeden słupek i nie chce tego powtórzyć w Ventylu).
Daszki przeciwsloneczne, raczki nad kazdymi drzwiami i zaslepki nad fotelem kierowcy, jak masz lampki w podsuftice to tez, nad tylna szyba cala listwa, listwy przy pasach bezpieczenstwa z tylu, listwy slupka z pasami bezpieczenstwa, plastiki slupkow przednich, uszczelka szyberdachu, swiatelko wraz z panelem szyberdachu, no i to chyba tyle co musisz zdjac
Przewod puscisz tylnym slupkiem i dalej progiem.
http://translate.google.c...owtopic%3D49776
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Tez takie cos mialem tylko chyba czarna jak w podlodze.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Tamto jest przyklejone bo to wygluszenie, a podsufitka niczym nie jest klejona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum