Witam! W moim Vento padla skrzynia, mechanik zamontowal mi inna aczkolwiek nie odpowiednia poniewaz przy 2000 obr na 5 biegu mam 70 na liczniku :/ i teraz on sam nie wie jaka to powinna być skrzynia? Jaki powinna mieć ona symbol? POMOCY!
ASD najdluzsza. Bedzie tez pasowac z CYP minimalnie krotsza z silnika AFN.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
ostatnio padła mi skrzynia i mam w garazu skrzynie o oznaczeniu CHA i nie mogę znaleźć jakie ona ma przełożenia a obawiam się ze możne być krótsza od mojej ASD może ktoś ma taki schemacik z przełożeniami najlepiej obu skrzyń
CHA 3.778=2.118=1.360=0.917=0.717=3.944
ASD 3.300=1.944=1.308=0.917=0.717==3.16
Krociutki pierwszy bieg, przelozenie ostatniego biegu to samo co w ASD ale przy 4500 na ASD masz 216km/h, a w CHA 173km/h.
Przelozenie glowne nie pasuje do diesla.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Ostatnio zmieniony przez bradley 2012-03-02, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Przelozenie glownie liczysz z Achsantrieb czyli dla AYM to bedzie 71/18=3,944 to samo co w CHA.
Do 1.9TDI najdluzsze skrzynie to ASD, CYP i CTN w kolejnosci od najdluzszych do najkrotszej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum