Mam taki problem z moim ventylkiem (1.8 75km 1992 r) mianowicie jesli próbuje odpalic to rozrusznik musi przekrecic kilka razy zanim załapie , dzieje sie tak tylko przy pierwszej próbie , przy kolejnych jak i po przejechaniu jakiegos odcinak jest ok .Dziwi mnie najbardziej to ze nie jest to zalezne od temperatury otoczenia zarówno jak jest zimno czy ciepło jest tak samo. Pierwsza mysl która przyszłą mi do głowy to silniczek krokowy, wymieniłem i niestety okazało sie ze to nie to . Moze ktos mial podobny przypadek , bardzo prosze o opinie
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-25, 11:34
Czujnik temperatury, poszukaj na forum, rozpisywaliśmy się nad tym, daje 80% szans e to to... W tej chwili tanie jak barszcz omijaj podróby najtańsze np firmy Hans Priest czy jakoś tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum