Wysłany: 2007-03-01, 17:37 Chrobotanie(nie wiem jak to inaczej nazwac) silnika
Witam wszystkich!
Od dokladnie przedwczoraj mam problem z moim autem. Polega on na tym ze od czasu do czasu zupelnie losowo mam takie chrobotanie w silniku jakby cos sie w srodku mielilo i czuje to jak np trzymam noge na hamulcu. Bylem z tym u mechanika, ale jak na zlosc akurat trafilem na moment w ktorym silniczek pracowal prawidlowo. Jednak po ogladnieciu silnika wykluczylismy alternator, a takze lozyska gdyz gdyby byly luzy to wydaje mi sie ze odglos ten slychac by bylo nieustannie a mi sie on zdarza do dwoch razy w ciagu dnia i to przy rozgrzanym silniku.
Jesli ktos mial podobna awarie to prosilbym o pomoc, gdyz poki co rada od mechanika to jazda poki nie zacznie to sie robic czesciej .
Pozdro!
No wlasnie taka opcja tez wchodzi w gre jak gadalem z macherem, bo skrzynka nie jest nowka, poprzedni wlasciciel jak i ja pewnie ja troche nadpalilismy bo ogolnie jak sie wolno ja puszcza to szarpie cholerka ale to od dawna a tak glosne chrobotanie uslyszalem dopiero przedwoczoraj, jak pisalem, pierwszy raz.
korek jest przy lewym przednim kole. Z kanalu sie go odkreca i widac. Moze miec malo. Ja juz tak mialem. Autko to byl mkII GTI i tez kiedys skrzynia napewno w dup... dostawała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum