Wysłany: 2012-03-06, 20:57 Jetta mk3 US kilka pytan
Bry.
1) Po co w Jettce jest cos w rodzaju haka na tylnej półce? wkrecone to jest grubym wkretem w przynitowana podstawę od wewnętrznej strony półki. Wyglada na 100% oryginał.
2) Jak poprowadzona jest org wiązka do obrysówek i pozycji ? Od lampy w dół, tam rozdziela się wiązka i idą 2 żyly do obrysówki i 3 do kierunkowskazu? (ktoś u mnie przerobił obrysy na kierunki i chcę wrócić do oryginału, a nie widać na pierwszy rzut oka jak to zrobił)
3) Czy jetta nie ma podświetlania w bagażniku? mam GL'ke .
4) Po co są tylne czerwone lampy w klapie w jettach (dodatkowa pozycja? stop?)(nie chce mi sie sciagac wykladziny poki co, a moge miec euro wklady bo ktos dokladal przeciwmglowa lampe- idzie jedna dodatkowa zyla do klapy)
5) czujnik niezapietych pasow dziala tylko dla kierowcy? sam czujnik jest w spince od pasa kierowcy ?
6) gdzie powinna byc wlepa z vinem, kodem lakieru i kodami wyposazenia?
7) czy to normalne ze tylna klapa otwiera sie zarowno z przycisku w 'podlokietniku' jak i zwykle w ventylach(guzikiem w klapie) ?
8) po kiego grzyba odplywy z podszybia koncza sie jakims smiesznym zbiorniczkiem pod samochodem?
9) czy sonda lambada (;) ) podpasuje od zwyklego 2.0 euro?
1)zdjęcie by się przydało
3)musi być po środku poszukaj lampki albo jak jej nie masz to pod blachą wiązki
4)w klapie masz wsteczny i jedną przeciwmgielną z lewej strony...można sobie zrobić 4 stopy jeśli ktoś chce
5)czy tylko od kierowcy nie wiem ale na pewno czujnik jest tym elemencie do którego wpinasz pas
6)vin masz na podszybie a wlepka jest pod wykładziną w bagażniku na brzegu
7)to akurat głupie pytanie przecież masz wersję us
8)pierwsze słyszę
1)zdjęcie by się przydało
3)musi być po środku poszukaj lampki albo jak jej nie masz to pod blachą wiązki
4)w klapie masz wsteczny i jedną przeciwmgielną z lewej strony...można sobie zrobić 4 stopy jeśli ktoś chce
5)czy tylko od kierowcy nie wiem ale na pewno czujnik jest tym elemencie do którego wpinasz pas
6)vin masz na podszybie a wlepka jest pod wykładziną w bagażniku na brzegu
7)to akurat głupie pytanie przecież masz wersję us
8)pierwsze słyszę
co do ad 3 )po srodku nie ma zbyt wolnego miejsca(trojkat, blaszka montazowa od wspomnianego haka)
ad 4) przeciwmglowe moj drogi moze i sa w europejczyku. w us'ie nie ma przeciez nawet do nich kompletnej wiazki i wlacznika
ad 6) naklejka sie znalazla, jest bardziej pod kolem zapasowym, ponoc w us to norma.
ad 7) ogladalem dwa czy trzy usy ktorym klapa otwierala sie tylko z przycisku, ale moze poprostu mialy kluczem zamknieta klape i wtedy to tak dziala? musze sprawdzic
Ostatnio zmieniony przez PimVW 2012-03-15, 05:13, w całości zmieniany 1 raz
3) znajdź wiązkę na początek pod blachą
4) tego nie wiedziałem ale tak szczerze to nie wiem czy tylne przeciwmgielne jest aż tak potrzebne...a ile masz pozycji w przełączniku? tzn czy możesz tylko raz wyciągnąć czy są 2 skoki?
7)zamek w klapie ma 3 pozycje z czego w jednej nie działa razem z resztą centralnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum