Witam jak w temacie auto jest mulowate powyzej 2000 obrotow do tej wartosci idzie w miare ale bez szalu. Wtryski zalozylem 216 i troche lepiej w dolnych obrotach a ponij lipa. Dodam ze nie kopci nic pali nawet sporo bo po miescie ok 8 litrow. EGR zaslepiony brak bledow. Mysle ze trybu awaryjnego nie lapie bo wkreca sie pow 3tys ale bardzo wolno. Moze pompa lipna juz?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
mam slaba baterie w laptopie ale moze postaram sie o ladowarke samochodowa i zrobie logi dodam ze n75 laczylem na krotko i nie zauwazylem roznicy ps a katalizator zapchany moze miec wplyw na takie zachowanie? dodam ze tlumniki srodkowy i koncowy nowe
Gdybam, ze przeplywomierz ale bez logow to strzelanie na oslep.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Z reszta na przeplywke jest szybki test. Laczysz dwa piny dioda 1N4148 i w droge
Odpinasz wtyczke i wtykasz w piny wtyczki diode i jedziesz
Witam troche cieknie mi pompa a i nastawnik szarpie czesem wiec czas na wymiane i mam pytanie czy popma z 1z jest taka sama jak AFN czy jescze jakas inna moge zalozyc chodzi o wydajniejsza?
Ta z AFN nawet lepsza. A za "11"tke trzeba srogo zaplacic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum