Wysłany: 2012-06-07, 21:16 niebieskie recaro, bizenon, USA masa innych
sprzedam niebieskie recaro stan idealny, po zakupie były u tapicera i wsio zrobione na igłe, do tego boczki z kopertówkami w stanie idealnym pod el.szyby i 4 drzwi..
CENA ZA WSIO 1100 ZŁ naprawdę warto,
Niebieskie pasy (widać na zdjęciu wyżej)
4szt sprowadzone z USA orginały wyszło tylko 100szt w cabrio, pasują do golfa i vento
cena 250 zł
CD box fisher 100zł
zderzak przedni a'la usa zaspawane miejsce na tablice i wspawane gnaizda z obrysami z zderzaka usa , kierunki w kratkach na dole, naprawde wyglada dobrze na auciew i solidnie wykonane ponad 2 lata na aucie i wsio cacy)
cena 250 zł z obrysami komplet
BIXENON vento na soczewce bixenon z audi a6 2008 r przetwornice HELLA żarówki Phillips d2s , wypolerowane kółko na soczewke w lampie, zero chińszczyzny...
jestem chetny na lampy,jakbys mogl to bys potrzymal je dla mnie do piatku lub soboty bo wtedy mam hajs wziasc z roboty.
witam, jest paru chetnych na lampy ale puki co na obbietnicach siwe kończy, proferuje odbiór osobisty sprawdzenie itp, aczkolwiek po wpłacie 20 zł moge wysłac za pobraniem UPS
pozdr
jak co to dzwon na kom
jestem chetny na lampy,jakbys mogl to bys potrzymal je dla mnie do piatku lub soboty bo wtedy mam hajs wziasc z roboty.
witam, jest paru chetnych na lampy ale puki co na obbietnicach siwe kończy, proferuje odbiór osobisty sprawdzenie itp, aczkolwiek po wpłacie 20 zł moge wysłac za pobraniem UPS
pozdr
jak co to dzwon na kom
No tylko ja mam do ciebie 350 km,bede w piatek albo sobote dzwonil.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum