3 światło stopu w wersji USA jest dużo dłuższe przy tym smuklejsza od tego EU ma ze 16 żaróweczek i jest mocowane za pomocą aluminiowych ślizgów przyklejonych na stale do szyby tak się ma w wersji USA jak jest w EU nie wiem
jutro wrzucę fotkę tego 3 światła USA
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
w wersji EU rowniez jest montowane na takie same slizgi co USA. sam poszukuje takich slizgow bo mam swiatlo od USA ale jak przykleilem na klej do szyb bezposrednio to po dluzszym postoju na sloncu odpadlo...
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2012-11-15, 19:08
roboone, mogę na weekendzie zrobic foto takiej stopki z USA bo mam już zakupioną do montażu u siebie, łącznie ze ślizgami
chopin87, jak nigdzie nie dostaniesz ślizgów to wydaje mi się że będe w stanie dorobić takie na wzór ori, gdybyś był zainteresowany
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2012-11-15, 20:06
Znam tego gościa co sprzedaje szybę, byłem u niego osobiście dwa razy, jeśli mu zapłacisz za całość to pewnie odklei stopkę i Ci ją wyśle a szybe zostawi sobie, musisz dzwonić do niego i się dogadać. A swojej nie sprzedaję sam polowałem na nią trochę czasu i pasóje do mojego projektu JETTA III TDI
Wysłany: 2012-11-15, 21:04
liczę je przykleić na klej do szyb, bo nie ma penie nic mocniejszego co by skleiło blachę z szybą. powinny sie trzymać bo mają w sobie takie otworki przez które przeciśnie się klej
liczę je przykleić na klej do szyb, bo nie ma penie nic mocniejszego co by skleiło blachę z szybą.
oryginalnie tez było klejone klejem o szyb , swoich ślizgów nie moglem doczyści dopiero preparat do usuwania starych lakierów pomógł , a przykleiłem je na klej + uszczelnienie z Würth narazie sie trzyma
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum