Wysłany: 2011-10-02, 14:00 wento i sticker bomb...???
czesc co myslicie na temat sticker bomby na wentku?? planuje jakos okleic tył tylko nie wiem czy całe elementy czy jakies kąkretnre plamy.w gre wchodzi tylnia klapa lecz tylko chyba z gorynie wiem jeszcze i lewy tylni botnik???
sticker bomb forum2.jpg tak wygładała by całość
Plik ściągnięto 25814 raz(y) 19,7 KB
sticker bomb.jpg a tak mniej wiecej plama
Plik ściągnięto 25814 raz(y) 17,17 KB
_________________ kto testuje urzadzenia testujace samochody...oczywiscie ze VW
Myśle ze 2 opcja najlepsza czyli sama plama. Nie oszukujmy sie ze nie jest to teraz popularne bo jest tego coraz wiecej ale upiekszajmy nasze venciaki ze smakiem a nie jak niektórzy gdzie pol auta okleja bo to juz wtedy tragicznie wyglada ;/
ja nie widziałem jescze takiego venta na miescie i nie chce okleic pol auta tylko 2 elementy gora 3 bo zeby to jakos grało tyl z przodem to maske chyba tez ogarne:)
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-10-03, 07:05
naklejki są fajne
RedRace napisał/a:
Nie oszukujmy sie ze nie jest to teraz popularne bo jest tego coraz wiecej
Ale nie wszędzie, u mnie w okolicy nie widziałem żeby ktoś miał obklejone lusterka i klapkę od wlewu tak jak ja
vw-maly napisał/a:
ja nie widziałem jescze takiego venta na miescie i nie chce okleic pol auta tylko 2 elementy gora 3 bo zeby to jakos grało tyl z przodem to maske chyba tez ogarne:)
Proponował bym na masce też zrobić plamę a nie całą machę kleić
Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2011-10-04, 06:51
W Białymstoku widziałem 1 bmw oklejone i musze przyznać, że bardzo mi się to spodobało Zastanawiam się nad oklejeniem ventyla, problematyczne może być jednak to, że narazie bez gleby i ładnego koła może zalatywać agro tuningiem
W Białymstoku widziałem 1 bmw oklejone i musze przyznać, że bardzo mi się to spodobało Zastanawiam się nad oklejeniem ventyla, problematyczne może być jednak to, że narazie bez gleby i ładnego koła może zalatywać agro tuningiem
ja swojego tez narazie mam bez glaby ale wszystko w swoim czasie :)kołka całe niebieskie i bedzie fajnie:) troche przodu troche tyłu i bedzie bajeczka.
marcoo3tb.png
Plik ściągnięto 25538 raz(y) 15,3 KB
Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2011-10-04, 16:50
ja swojego tez narazie mam bez glaby ale wszystko w swoim czasie :)kołka całe niebieskie i bedzie fajnie:) troche przodu troche tyłu i bedzie bajeczka.[/quote]
Ja mam w planie gwint, jakieś fajne koło coś ala RSy z aledrogo ale narazie po kupnie wykosztowałem sie na lakierowanie i doprowadzam trupka mechanicznie do stanu normalnego, bo poprzedni włąściciel tak skatał sprzęta, ze brak słów...
Żeby OT nie było Sticker bomb coraz bardziej mi się podoba, chyba pora pojeździć po skateshopach itd
na allegro lub odjazdowe naklejki tam są dobre sticker bomby!!! bo z lakiernikiem bedzie ciezko! mało pln-ow a zawieszka i 40 powinna wystarczyc na nasze drogi:)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-10-07, 23:16
A mnie ciekawi tylko jedno.....gdy ta moda przeminie, a zapewne przeminie jak spojlery i era F&F.....co w tedy ludzie zaczna robić ? czy zaczna zrywac naklejki czy lakierowac elementy od nowa ?
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-10-08, 08:07
Paweł J. napisał/a:
A mnie ciekawi tylko jedno.....gdy ta moda przeminie, a zapewne przeminie jak spojlery i era F&F.....co w tedy ludzie zaczna robić ? czy zaczna zrywac naklejki czy lakierowac elementy od nowa ?
Silnik: 1.9 D 1Y Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Maj 2011 Posty: 210 Skąd: Kielce
Wysłany: 2011-10-10, 22:00
Ja tez zamierzam takie cosik sobie zrobic ale delikatnie, przedni znaczek, klamki i lusterka i ewentualnie jakies elementy na felgach jak sobie kupie ladne
Też nie głupio to wygląda, ale ciekaw jestem jak to z wytrzymałością jest na felgach, od wilgoci albo innych nie poodchodzi ? A co do grilla też by nawet ciekawie wyglądało, albo sam znaczek i grill w kolor w moim przypadku.
Ostatnio zmieniony przez Seeken 2011-10-11, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
nic sie nie maluje wystarczy lekko podgrzac jak folie na szybe... no i boki srodka tez bajcznie tylko musi byc gruba felga... tez mysle nad tym ale tylko przednia prawa i tylnia lewa wraz z błotnkami... co myslicie o takim wyjsciu??? taka mała fotka na poruwnwnie:)
Fotka2123 - Kopia.jpg
Plik ściągnięto 25081 raz(y) 19,38 KB
zastanawiam sie własnie nad takim mixem na moim ventku...tylko ze moj jest grafitowy a nie biały... i srodek felg niebieski... no i po przekatnej to samo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum