12. Przyciski klimy 30zl i podgrzewania szyby tylnej 30zl
13. Kopertowki super stan cale zaczepy 40zl
14. Tylny zderzak usa 150zl
15. Deska gola 30zl
16. Obudowa rozrzadu cala nie popekana 15zl
17. Rozrusznik 40zl
18. Zbiorniczek wyruwnawczy 15zl
19. Zbiorniczek plynu spryskiwaczy 4l z pompka 30zl
20. Skrzynka bezpiecznikow 30zl
21. Sonda lambda 30zl
22. Aparat zaplonowy 30zl
23. Alternator 90 70zlSPRZEDANY!!
24. Krokowiec 60zl
25. Reduktor gazu 100zl
MK2
1. Emblemat 16v ori 40zl
2. Kompletne obicie bagaznika z weluru mk2 podloga i boczki welur w bardzo dobrymstanie nie jest poszarpany czy potargany wystarczy go przeprac. Dywan na podloge z podbiciem na kolo. Cena za komplet 90zl http://imageshack.us/phot.../p1060817g.jpg/
powiedz mi jak to jest, że na wiadomości nie potrafisz odpisać, i oddać pieniędzy ani wysłać mojego zapłaconego towaru, a masz czas na wystawianie kolejnych tematów? Następnych ludzi chcesz wydymać na kasę? Jesteś niepoważnym dzieciakiem, który dorabia się w nieuczciwy sposób.
zainteresowanych jakimkolwiek interesem z tym typem przestrzegam, bo można wtopić pieniądze.
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2012-09-10, 10:48
Pytanie do Moderatorów Koleś wystawia tutaj juz 3 temat w każdym pisze ktoś że koleś nie wysłał towaru albo doszlo cos uszkodzone. a typ zakłada co jakiś czas nowy temat z praktycznie tymi samymi gratami jak to jest przecież to jest dublowanie tematów kolo nie przestrzega regulaminu... Pozdro
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2012-09-10, 17:11
Dzwoniłem dziś do kolesia. Zarzekał się że tylko jedna paczka nie doszła i jest w trakcie załatwiania sprawy. Ma wszystko wyprostować na forum. jakby co to jego numer 516-467-631
Patrzcie też na profile użytkowników....jeśli ktoś się rejestruje i od razu prowadzi tylko sprzedaż to wiadomo, że do takich ludzi trzeba podchodzić z dystansem i chociażby cisnąć aby sprzedaż poszła przez allegro.
Widze ze ten koles dawno nie dostał . Kupiłem miesiąc temu u niego lampkę z przełącznikiem od szyberdachu i tylny znaczek vw na klapę. Mówił ze wszystko w bardzo dobrym stanie. Gdy przyszła przesyłka To lampka cala ubrudzona tak jakby w smarze i zalana wodą płytka bo widać było już korozje. Znaczek rzeczywiście chrom ma ładny ale urwany od tej gumy. Później kupiłem dwa tygodnie temu u niego sam przełącznik szyberdachu to do tej pory go nie widziałem a zarzekał się ze paczkę wysłał już. Niestety ten przełącznik kupowałem na szybkiego i nie zauważyłem ze to ten sam koleś co mi znaczek przysłał i lampke bo tak to bym nie kupił.
Ostatnio zmieniony przez Kampap 2012-09-11, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum