sam miałem tym robić teraz u siebie, bo w vencie miałem alkantara i trochę pracy miałem nad obklejeniem bo alkantara się nie rozciaga ... a tą co podałem wyżej to mój kolega miał w golfie i pięknie to wyglądało
a co do kleju to bierz bonaterm, w sprayu żeby Ci się tako jako tako trzymało, a nie jak pies jeża musiałbyś zużyć ze dwa a może i trzy, bo spray Ci może pokryje ładną równą warstwę ale niestety cienką, dla tego lepiej sobie pędzlem zaaplikować po całości podsufitki, poczekać kilka minut aż przeschnie i powoli kleić
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2012-10-08, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
material to sobie zmierzysz na dlugosc ale chyba bralem 2 metry a co do kleju to moj ma 400 g bralem dwa ale zuzylem tylko jeden praktycznie na styk takze moze lepiej wez sobie litrowy zawsze sie przyda
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
tak malowalem wszystko sprayem stwierdzilem ze jak zacznie schodzic to zaczne sie rozgladac za oryginalnymi czarnymi ale nic nie schodzi na obecna chwile co do uszczelki to tu powstal maly problem, jak oslone szybra mialem odsunieta i w upalne dni chcialem zasunac to tak sie skleilo ze zerwal mi sie material z tej oslony
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum