Moje vento to rok 1996. Silnik 1.9 TDI 90HP
Przywieziony rok temu z niemiec.
Wyglądal juz ladnie ale trzeba bylo conieco zmienic...
Alufelgi MiM 14
Audio:
Pioneer Mp3
Glosniki Sony
Wzmacniacz sony x-plode
Tuba z glosnikiem lanzar
Na wyposażeniu klimka
Pozdrawiam Wszystkich VW Maniaków
DSC00378.JPG
Plik ściągnięto 16380 raz(y) 93,44 KB
Ostatnio zmieniony przez maciek-w123 2007-07-10, 23:17, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-05-20, 00:48
hmmm
same tarcze spoko ale chyba musisz się za oświetlenie zabrać bo na tym zdjęciu to lipnie troszkę wygląda jak dla mnie
na żywo na pewno trochę inaczej niż na fotce ale na tych małych tarczach to chyba za dużo szczegółów nie widzisz
... Jak dla mnie, tarcze są super, do tego jeszcze ringi no i wygląda to super, jak zrobisz jeszcze wskazówki będzie ekstra.... a co do zdjęć, śmiem przypuszczać, iż robiłeś je SE K750 lub podobnym SE... Pozrawiam
Cześć
Zmienilem troche wskazówki na bardziej jaskrawe i wygladają dużo lepiej
Zdjęcie po ciemku wyszlo srednio wiec teraz załaczam troche lepsze.
Licznik był podświetlony tylko troche a teraz cala moc.
Zrobie kiedys aparatem a nie telefonem to bedzie lepiej wygladać.
Pozdrawiam!@!!!!!!!!!!!
licznik 2.JPG
Plik ściągnięto 16217 raz(y) 46,04 KB
Licznik.JPG
Plik ściągnięto 16217 raz(y) 56,06 KB
Ostatnio zmieniony przez maciek-w123 2007-07-10, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
no i o wiele leprzy efekt musze pomyśleć nad takim rozwiązaniem u siebie a czy takie rozwiązanie nie oślepia oczu podczas jazdy i czy regulazcja swiateł wewnątrz auta dziaąłptzy takim rozwiązaniu??
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-06-20, 00:26
maciek-w123 a w czym inwerter przeszkadza?
Razem z nim wpinasz się w istniejącą instalację i przyciemnianie normalnie działa
Inwerter to żadna przeszkoda
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-06-21, 10:13
no to moze i ja cos skrobne. ja mam zalozone 4 diody 5mm: 2x niebieska +2x UV. Niebieskie w srodku - tak ze podswietlaja duze zegary, UV po bokach. efekt jest taki, ze w dzien jak to w dzien, malo widac. jak sie sciemnia zaczyna byc widac srodek, a w nocy jest odjazd. wskazowki racing red i UV robia swoje. takze z diod tez mozna, trzeba tylko troche posiedziec, ale chyba duzo mniej niz z montazem katody z tego co mi Gavel mowil. Jak porownyalismy z Gavlem jak oba "sposoby podswietlenia" zdaja egzamin - wyszlo ze mniej wiecej tak samo. Wiadomo ze katoda swiecila tak jakby na calym cyferblacie. A diody bardziej punktowo. Tyle ze mi zalezalo na podswietleniu tylko tarcz zegarow, a nie calego cygerblatu - takze u mnie zdaje egzamin. Pozatym w diodach masz kat swiecenia okolo 90-100 stopni, a w Super Fluxach cos 160 chyba. wiec i tak daje rade.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-21, 10:49
theority napisał/a:
jesteś pewien Bo ja pierwsze o tym słyszę
źle mnie zrozumiałeś. Zasada ta sema w sensie podłączenia w liczniku, czyli podłączasz się identyko jak z diodami, poprostu wlutowujesz dwa kabelki i już.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum