Silnik: 1.9TD
Wysłany: 2010-02-09, 12:03 Ventolot by Tonny
Witam Wszystkich!!
Co prawda, jeszcze nie jestem w klubie ale pracuje nad tym jakos niedługo skrobne list do bossów A narazie Trzeba od czegoś zaczać Ventka jest zemna już roczek i nasza miłość do siebie od tej pory trwa
Pewnie o czymś zapomniałem ale to sie dopisze. Narazie seryjka ,ale troszke zmian sie szykuje ale wszystko w swoim czasie. Narazie vencinka dostała nowa pompe wspomagania, i wczoraj skonczyłem sprzęngiełko składac. Wiec na wszystko przyjdzie czas:p Nie odrazu kraków zbudowano...
_________________ VENTO DLA WAS TO 5 LITER ,A DLA NAS CAŁE ŻYCIE
Wysłany: 2010-02-09, 16:01
Mała Wtopa:p hehe zapomniałem nie jest ich dużo ale sie poprawie, tu sa z jesieni ale nic nie było zmieniane. Teraz jest troszke brudniejsze hehe Daty na zdjeciu to jasna sprawa aparat nie przestawiony
Ostatnio zmieniony przez Tonny 2010-02-09, 16:12, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2010-02-09, 16:23
Hymm Zmianny :p Plany są Ale czasem od planów do realizacji to długa droga. Pierwsze co leci i jeszcze dzis jade zakupić to jakieś audio, potem sporo: z frontem napewno zmiany Lampy, Gril Kierunki, Zaczołem polowanie na hokej ale wiem ze to jest wyzwanie:p Fela 16 ewentualnie 15 zalerzy co mi wpadnie w oko, bo te 14 to na zime dobre:P na wiosne przyciemnic tył. A teraz pewnie coś nad srodkiem pomyśleć. No i troszke mocy dodac.
l
wyposażenie bajera i kolejny Ventyl z malowanymi na black blendami
chyba czas u mnie też pomalować, hehe
Tonny, widzę że zdjęcia z datą 28 stycznia a trawka zielona jak się patrzy, fajne zimy w tym Krakowie macie, hehe
fajne audio . jak założysz to pokaz fotki bo też szukam głośniczków na tył tak żeby tweetery pasowały. a te pionierki fajnie wyglądają. u siebie mam radyjko Pioneera to by wszystko pasowało pod zestaw. ile dałeś za ten sprzęcik
Wysłany: 2010-02-09, 23:30
miki9a napisał/a:
ile dałeś za ten sprzęcik
280zł no foty dam dam tylko niech sie cieplej troszke zrobi bo z tyłu musze kabelki pociagnac:P a chwile sie z tym bende ginastykował jeszcze chce klameczki chrom dokupic co by za jednym razem zrobic wszystko
Wysłany: 2010-02-10, 13:34
Witam. Pany mam pytanko?? dzis probowałem załorzyc audio i wszystko ok głosniczki pasuja tylko mam pytanko bo maskownica jest zaduża:( i tu moje pytanko jaka trzeba kupic srednice maskownicy zeby ja zamontowac?? czy zostaje jezdzic na orginalnych maskownicach..
Wysłany: 2010-02-11, 16:14
Przednie głośniczki zamontowane, zostaje teraz znalesc maskownice jakies fajne z tego co zmierzyłem to musze znalesc jakies 17cm srednicy i powiny pasowac zamiast orginalnych
Wysłany: 2010-02-28, 16:53
Witam, bliżej wiosny mamy wiec czas nazmiany planuje zmienic fronta i tu moja proźba byście pomogli mi podjąć decyzje:P. Jak by kto widział by fajne wyglondal:D mile widziane zdjecia:D
Ostatnio zmieniony przez Tonny 2010-02-28, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-02-28, 19:40
Co do felg to już zaczołem szukać, a Glebe to bym chciał i bardzo ale te krakowskie dziury Drogi to tu mamy jak poligony, zawieszke po zimie i tak mam do wymiany ale bedzie seria niestety:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum