Niedawno kupiłem Vento. Strasznie coś wali z przodu a dojazd do domu mam tragiczny,więc pojechałem na szarpaki i wyszło że mam przednie amortyzatory i łożyska do wymiany.Muszę coś kupić bo tragedia ale olejowe czy gazowe.Które lepsze na kiepskie drogi ?
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2012-11-09, 15:47
lepsze beda olejowe i najlepiej troche dołożyc kaski przy zakupie i nie kupywac byle jakich najlepiej bilstein i pamietaj też żeby kupić od razu poduszki na góre do amorków bo też je pewnie szlak trafił a te najlepsze bedą z lemfordera.
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Witam.
Ja 2 miesiące temu wymieniałem amorki i odboje. Kupiłem amory Kayaba i odboje febi przód poszedł do góry wszystko ładnie działa i super się jeździ. Tak że mogę szczerze polecić.
"drogi też u mnie są nie za ciekawe"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum