Wysłany: 2012-12-09, 06:26 nie chodzi na pb na ciepłym silniku
Witam problem polega na tym ze ventylek ni jak nie pracuje na ciepłym silniku na pb. na gazie wszystko ok natomiast na benzynie nawet nie zagada a gdy ostygnie wszystko wraca do normy. próbowałem go nawet przegonić troszkę na pb ale zgasł po rozgrzaniu w trakcie jazdy i nic... Może koś pomóc???
MARIO. WITAM JA TEZ MAM TAKI PROBLEM RANO NA pb ODPALI POCHODZI MINUTE I PRZEŁANCZAN NA GAZ ALE JAK SIE ROZGRZEJE TO JUZ NA pb NIECHCE ZAPALIC A NA GAZIE NIEMA PROBLEMU! BEDE SLEDZIŁ TE POSTY POMUZCIE NAM ! HOSE PRUBOWAŁEM TAK ZROBIC I NIC... ZACHOWUJE SIE TAK JAK BY NIEDOSTAWAŁ ZUPY LUB NIE PALIL NA WSZYSTKIE GARY!!!
miałem podobny problem.. na zimnym palił od strzała na ciepłym po dodaniu gazu dławił się i gasł.. po podpięciu kompa pod vento okazało się że czujnik temp cieczy chłodzącej był padnięty.. po wymianie wszystkie objawy znikły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum