Powracam do tematu metaliczny dzwiek w zawieszeniu uwiera mnie w "ucho"bardzo co to moze byc?? sa jakies poduszki pod silnikiem czy cos takiego i czy to one moga to powodować zawieszenie kąplet przod zrobione Takie jakies poduszki pod spodem na mniejwiecej wyskosci koła a na środku prawie fureczki
Dzieki za odpowiedzi Wieczorkiem wkleje fotki jak dam rade Pokarze wam co mysle ze to powoduje choc nie jestem pewien na 100%
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2007-05-14, 22:49
Niepolski napisał/a:
jak sie dodaje fotki
Używasz opcji odpowiedz i tam jest takie coś jak nazwa załącznika i obok tego przycisk przeglądaj, ładujesz plik a następnie poniżej wciskasz dodaj załącznik a potem przycisk wyślij
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2007-05-14, 23:18
Niepolski napisał/a:
może to powodowac moj problem jak myslicie??
Jeśli ma luzy to pewnie tak.
Spróbuj rozbujać rękami samochód jak stoi, być moze w tedy coś będzie słychać i w tedy będzie Ci to lepiej określić.
[ Dodano: 2007-05-14, 23:26 ]
A tak odbiegając od tematu, nie wiem czy dobrze widzę czy to takie złudzenia, ale wydaje mi sie, że trochę Ci progi od dołu i podłoga koroduje. Tak mi się to rzuciło w oczy bo u mnie jest gruba warstwa bordowej konserwacji a na Twoim zdjęciu coś prześwituje lekko skorodowana blacha. Niepolski ja na Twoim miejscu pojechałbym zabezpieczyć podwozie bo jak to się mówi..."lepiej zapobiegać niż leczyć"... No chyba, że to tylko tak na zdjęciu wyszło.
Tygrysisko, Konserwacja ma byc i to juz niedługo co do progów to przydzwoniłem własnie nimi wierzdzając do mojej Kobietki na posesje i troszke to odczuły a błotka na zawieszeniu troszke zostało po zabawach na błotnej nawierzchni pozatym podłoga wygląda tak jak od czerwonego kółka w lewo tak ze nie najgorzej ale i tak konserwacja bedzie na bank
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum