kolego jak chcesz to mam takie talerzyki pod sprężyny jak wygrzebie zdjęcie to wstawię
zawsze jak się znudzi to ściągasz ten "talerzyk" i masz serie
edit:
tutaj masz link do tematu z podniesieniem tyłu i na drugiej stronie jest zdjęcie jak auto wyglądało na tych moich ala talerzykach http://forum.vwvento.org/...er=asc&start=35
Założyłem pod sprężyny -40, bo raz, że tarły mi opony o nadkola, a dwa to trzeba było wyrównać jakoś różnicę między przodem, a tyłem, bo wyglądało to niezbyt dobrze
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-02-19, 13:03
ja dorabialem tulejki pod talerzyk. W miescu gdzie opierał sie talerzyk na amortyzatorze podkładalem tulejki, zeby talerzyk sie wyżej opierał, no ale teraz ide w drugą strone
ja np założyłem amortyzatory od golfa 3 a różniły sie od ventyla długością tzn jakies 3cm i twardośćia z twardymi sprężynami stoi sztywno wysoko ale jak dla mnie aż za .... ale nic nie trze nawet jak usiądą 3 osoby to max opuści się do wysokości jakiś 6cm a jak stoi na równym to jakieś 11 ma wiec ja bym opuścił, apropo ma ktoś na zbyciu spężyny -40 albo -60 przód i tył w jakims dobrym stanie twarde przedewszystkim bo chetnie bym zadobył tak by autko było sztywne przód i ty stał jednakowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum