Wysłany: 2013-03-17, 19:41 Kilka pytań w jednym temacie dot estetyki
A więc tak mam kilka pytań:
1.Zna ktoś szerokość miejsca na blachę w blendzie USA? Mam zamiar sobie takową spróbować wykonać ze zwykłej ( jako że mam drugie vento na czesci, a wujek ma mały szrot to nie problem z materiałem )
2.Jak to jest z tym nadawaniem połysku lakierowi? Powiem tak czytałem czytałem różne fora, ale tak mi namieszało że pytam się w mniejszym gronie może ktoś poradzi. Więc tak: vento ma 20 lat jak wiadomo lakierek nie ideał, mam wujka, wujek ma polerkę więc myślałem spolerować polerką, na to dać politurę, a na to sealant (ponoć lepszy od wosku). Dobrze myślę?
3.Zakupiłem w końcu kit -60/-40 i zakładając robię geometrię potem( to jasne ), gorzej że już na seryjnym zawiasie beissbarth (czy jakoś tak, w szkole mam dostęp ) miał ledwo co widok między głowicami pod zderzakiem z przodu, przy glebie wątpie żeby się "zobaczyły", co z tym fantem?
4.Sprzedałem motocykl więc mam trochu funduszy, postanowiłem sprzedać moje 15'' i zakupić 16 AZEV "A", Przy odpowiednio dobranym ET nie będzie tarło nic? Bo o 15'' naczytałem się że będzie ok ale 16'' to już większe koło. Oponki mam zamiar 195/45 dać.
Kolego, jeśli chodzi o odpowiedz na pytanie 2, u mnie w temacie, opisałem trochę, jak ja doprowadziłem lakier do dobrego stanu. http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=10381 Możesz zerknąć, jeśli będziesz miał dodatkowe pytania to pisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum