Wysłany: 2013-03-08, 17:34 Podłokietnik się zaciął - tak sam z siebie :D
Witajcie
Szukałem ale się nie doszukałem tematu z podłokietnikiem.
Ostatnio coś grzebałem w ventylu i odkryłem , że podłokietnik się zaciął.
Kilka dni wcześniej wiem , że działał bez problemu.
Chodzi o to , że jak chce go położyć to uchyla się ale w pewnym momencie coś go blokuje i nie mam pomysłu co , nie szarpałem go na siłe bo domyślam się jak to może się zakończyć
miał już ktoś takie coś ?
No to słabo Analizowałeś na czym to się trzyma i jak w inny sposób sobie z tym dać radę ?
_________________ Vento TDI
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-03-11, 13:44
nie szczerzee mówiac, bo z tyłu nie siedze, i mi to nie przeszkadza, a do tego i tak mam mieć druga kanape. Jak go zamkne, to jest git, jak otworze to lata. Ale jak chcesz to moge to rozebrac i obczaic.
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2013-03-11, 14:26
Ten plastik się pewnie gdzieś ułamał... Mam drugą kanapę z takim samym problemem... Zamyka się normalnie, ale żeby otworzyć, trzeba mocniej szarpnąć i otworzony "leży", nie jest sztywno. Później jak będę w domu, to zerkne co tam mu dokładnie dolega, może u Ciebie to samo jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum