Wysłany: 2013-03-24, 13:50 [mk3/vento] ciekawe fanty USA i nie tylko !
Siema. Do sprzedania dużo ciekawych fantów do mk3/vento.
Zderzak przód Vento USA - w skład wchodzą: zderzak, styropianowa belka, kratki, hokej, kierunki i długie blendy, obrysy. Wszystko echo en mexico. Stan określam jako dobry, widać wszystko na zdjęciach. Cena 450 zł
Tunel USA. Posiadam do niego zaślepki. Brak blaszki oraz klapki. W komplecie guzik do klapy z kawałkiem wiążki. Cena 200 zł:
Tunel wysoki z Vento - w komplecie blaszka, kawałęk wiązki do podświetlenia popielniczki, gumowa wkładka. Stan średni, dwie dziurki z tyłu nie wiadomo po czym, trzeba by rozebrać popielniczkę i spojrzeć czemu się nie domyka. Skóra raczej nie do odratowania ( sprzedaje jako uszkodzone ) Cena 30 zł
Gumowa wkładka do tunelu Vento. Cena 10 zł:
Emblemat Golf GTI. Stan chromu jak na foto, cena 25 zł:
Emblemat Jetta III. Pęknięta w jednym miejscu, do odratowania raczej. Cena 35 zł:
Zaślepki w konsole z wersji Pink Floyd. Stan bdb. Cena 30 zł:
Kierownica USA wraz z poduszką, stan dobry, cena 70 zł
Dwa komplety maskownic głośników plastry miodu, cena 30 zł/komplet:
Podłokietniki tył. Jeden wraz z kawałkiem kanapy, drugi sam podłokietnik. W tym osobnym pęknięty jeden haczyk ( u mnie w samochodzi też tak jest i daje rade ). Oba w kolorze niebieskim. Z kanapą 60 zł, bez kanapy 40:
Daszki z szerokim podświetlanym lusterkiem ( nie wiem czy sprawne, kostka oraz kawałek wiązki jest) Oba prawe. Jeden USA ( pęknięty matariał przy mocowaniu ) drugi z Vento- różnią się tylko tym, że USA ma naklejki na klapce lusterka. Brudne, ale myśle, że spokojnie da się wyczyścić dobrymi preparatami. Oba po 25 zł/sztuka:
Sportowa kierownica Raid Dino, do obszycia, popękana gąbka, naba na wąski wieloklin, wyciągnięta z golfa 3. Stan jak na foto, cena 50 zł:
Prawa lampa HMB, w stanie średnim. Pęknięcie na dole, nie wiem czy paruje nie miałem jej w samochodzie. Porysowana, ale myśle że do spolerowania, Cena 30 zł:
Do wszystkich cen należy doliczyć koszty wysłki wg, poczty polskiej. Nie wysyłam za pobraniem, tylko wpłata na konto. Najchętniej odbiór osobisty w okolicach Bielska Białej.
Kontakt tel. 503-933-067 ( nie odpowiadam na sms ! )
gg. 7457369
Ostatnio zmieniony przez .MD 2013-03-24, 14:06, w całości zmieniany 1 raz
up !
sprzedane : maskownice glosnikow, wkladka tunelu vento, kierownica, jetta III.
za zderzak moge wziac w rozliczeniu kompletny zderzak euro w bdb stanie( do lakierowania, zadnego spawania i mocowania pod halo i kierunki w bdb stanie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum