Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-04-01, 00:10 dziwne odgłosy, dość silne
Otóż, skoda zaczęła wydawać dziwne odgłosy. W momencie kiedy jade po pofalowanej drodze (równej, z porzecznymi jakby wzniesieniami), gdy samochód buja sie przód tył, to w momencie kiedy sie podnosci po wjechaniu na poprzeczną nierówność słychac drgania, tak jakby przenoszone na karoserie z silnika, dzisiaj to nagrałem.
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Najlepiej słychac to od 48 sekundy filmu, ale w 1.00 słychac to najlepiej.
Zmianiałem ostatnio poduszke pod skrzynia, w prawdzie na używaną, ale przez 3 dni było dobrze, teraz sie nawróciło. :/ co o tym myslicie?
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-04-01, 12:59
no wlasnie tez tak kombinowalem, ale tez przegub zmienialem i myslalem ze to to. No kij, mojade na ten szrot i wybije im szybe w oknie. 5 dych spu z gardla, juz bym wolal przepic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum