witam sprzedaje swojego golfa na czesci...
auto narazie w calosci wiec jak by ktos byl na cos zainteresowany to musi potrzekac az wymontuje dana czesc... oraz opozniernia moga byc spowodowane wyjazdem za granice i bedzie wysylal moj kolega...
a wiec
-gwint ta technix w dobrym stanie 500 zł
-rozporki wietchersa przod tyl 350 zł
-fotele kubelkowe za 2 400 zł od strony kierowcy siedzisko jest przeciete na odcinku 6cm
-lampy przednie od venta +wypolerowane klosze pod soczewke i zamontowan bi-xenony +xenon 8000k +2 lata gwarancji na niego 500 za komplet 350 bez żarnikow i przetwornicy
-sierpy 50 zl
-kierownica raid hp + naba 140zl
-aluski skrecane czerwone 7.5 J 17 cali bez opon 1000 zl do negocjacji zaworki od nabijania powietrza sa chowane
-tylna klapa od usa zgnita (nie ukrywam) cena 100 zl
-przedni zderzak 400 zl tylny 300 (sprzedaje je razem) posiadam rowniez tylny do jetty 3
-maska vento 70 zl
-lampy tyl 50 zl komplet
-przednia szyba 100 zł
-wszystkie plastki po 5 zl
-opony zimowe + alusy ice fire 15 cali 350 zl z oponami
-bra do venta kosztowala 80 zl za 50 oddam
-szyby po 30 zł
-moge sprzedac sama bude z papierami lub bez (progi 2 tyg temu robione w aucie i auto malowane ------ przeglad i ubezpieczenie jest )
-silnik 1.9 D przejechane 270 tys za 300 zl lub ze skrzynia 450 ( mozliwosc zalozenia u mnie na warsztacie za dodatkowa oplata) w sklad silnika wchodzi wszystko co jest pod maska czyli chlodnica obudowy itd skrzynia to caly komplet poloski itd
-tarcze przod i tyl bebny za 50 zl komplet
-belka tylna byla wymieniana i jest w dobrym stanie za 50 zl
-licznik 30 zl
-tylna kanapa 50 zl
-lusterka zwykle 20 zl sztuka
-kombajn 10 zl
-grill vento stary typ (cos tam bylo klejone i nie ma znaczka ) 20 zl
alusy skrecane
auto jak wyglada + zimowe kola z oponami
fotele obszyte eko skora
numer tel 889121271
po 4 kwietnia nie zawsze bede mial mozliwosc bycia na internecie poniewaz bede za granica to prosze o pisania sms napewno oddzwonie jak bede mial mozliwosc
+4915211990677
_________________ mam $*^%*&%( na smierc, bo ona ma $*^%*&%( na mnie...
levis521, ale mnie ubiegłeś już miałem pisać ze rezerwuje a ty parę sekund wcześniej napisałeś... a poza tematem to będziesz sprzedawał te co masz na aucie??
Ostatnio zmieniony przez Mateush 2013-03-29, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum