sylveriusz, napisz w jakim celu ją potrzebujesz, czy do naprawy czy do założenia od nowa. Bo jeśli chcesz przekładać tak jak kolega Spyro oraz Tygrysisko pisze, to roboty jest od ch... olery i ciut ciut, ale nie mówię że to nie możliwe Taniej wyjdzie kupić nowe auto
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
hej
Jest tak. Nigdy nie miala klimatyzacji, przynajmniej tak kupilem.
Widze ze raczej odradzacie ale jakby sie udalo z jakiegos rozbitka kupic za ok 1000 moze, to drugie trzeba dolozyc mysle zeby sie ktos za to wzial.
Ciezka sprawa ale coz poszukam i zobacze, jesli nie znajde to pogodze sie z tym luksusem w lecie ze nie ma:(
Dzieki za info.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-10, 21:22
Za tysaka nie kuisz całej klimy, nie ma szans, chyba że w kiepskim stanie.
C d robocizny nie wiem czy ktoś się podejmie montażu za tysiąc zł. TO jest naprawdę masa roboty, trzeba rozłożyć pół auta, dołożyć mase nowych części. Myślę, że tysiąc to tez za mało.
Myślę, że jak byś się postarał, tzn zrobiłby to jakiś znajomy warsztat to powinieneś za wszystko z częściami zmieścić się w 4 tys. Normalnie trzeba liczyć koło 10 tys z montażem za nową klimę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum