Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-06-12, 18:08 Kilka problemow!
Witam moja ventka ostatni plata mi figle
Po 1 czasami na luzie jak przygazuje to sie dusi
po 2 jak juz przygazuje mu to wskzowka od obrotosciomierza powoli spada czego nie bylo
po 3 lampka od szyberdachu po zamknieciu drzwi nie chce zgasnac
Wie ktos o co moze chodzic? Bo nie wiem szczerze.
3 tak czujnik w dzrwiach mialem to samo prosty sposob wyjmi czujnik z tylnych dzrwi przeloz do przednich i zobaczysz czy bedzie oki lub podstaw czujnik jak chesz mam jeden na zbyciu
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-06-19, 22:35
majkel00230 napisał/a:
czy powolne opadanie wskazówki jest odzwierciedleniem powolnego schodzenia z obrotów ?
Dokladnie tak, pozatym na luzie jak mu depne do 4tys gdzies slychac jak by gdzies przerywal na ktoryms garze a raczej jest takie bu bu na dokladke rolka poszla sie jeb... wymieniana w grudniu przetrwala 6 miesiecy masakra!
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-06-19, 23:06
hmm.. ej, a jak jedziesz powiedzmy z prędkością 60km/h, puścisz gaz i obroty spadają, to jest taki jakby odgłos wykrztuszania z wydechu? u mnie dodatkowo przy wciśnięciu sprzęgła i zmianie biegu na wyższy słychać, jakby lekko gaz był wciśnięty.. jeżeli występują u Ciebie takie same objawy, wtedy mamy ten sam problem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum