Wysłany: 2013-06-25, 23:08 golf mk2 brak ręcznego na tarczach
Witam mam na gage golfa 2 w edycji jakiejś "special" taka jest naklejka z tyły na błotniku
ale wracają do mojego problemu ręczny nie działał myślałem że klocki się skończyły ale są jeszcze dobre linka też jest dobra ale jak wyjąłem cały zacisk z tyłu to zauważyłem że jak się dodusi ten wichajster co się linkę zakłada to tłoczek się nie wysuwa,wyczyściłem wszystko założyłem i dalej to samo dzwigienka opiera się na swoim ograniczniku a tłoczek ani drgnie, i tutaj mam pytanie czy jest możliwość regeneracji tego samemu? jak tak to jakie są tego koszta pierwszy raz mam odczyniania z tarczami z tyłu
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-06-26, 23:18
ja miałem taki problem, niestety, samemu tego nie zrobisz, bo sa potrzebne bardzo długie szczypce. Ja robiłem to u chlopakow w konopnicy, za zrobienie tego wzieli jakies smieszne pieniadze, najdrozsze były tłoki, bo chyba 120, albo 140 za sztuke z wymianą. Ja robiłem oba zaciski kompleksowo, to niedziałajacy reczny zrobili mi w gratisie. Ale raczej nie powinno to byc drogie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum