Wiem że ten temat był juz poruszany na starym forum, ale.....
Wczoraj wracałem sobie moim Ventylem z Katowic i kiedy zrobiło się ciemno zauważyłem, że nie ma podświetlenia na zewnętrzne pokrętła od nawiewu ( a było ). Podświetlone jest tylko środkowe pokrętło (regulacja temperatury) a zewnętrzne "podświetlone" są minimalnie tylko od środka -odblask z żaróweczki środkowego pokrętła....
Ponoć te 2 zewnętrzne pokrętła podświetla jakiś przewód...widzieliście coś takiego na allegro, bo w ASO pewno drogie będą??
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-03-18, 19:54
na tym forum tez juz to bylo poruszane,niestety nie umiem ci w tej kwesti doradzic ale kolega spyro albo mapet sa obcykani w te klocki napewno cos ci doradza.pozdrawiam
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Gość
Wysłany: 2006-03-18, 20:17
Faktycznie jest temat na nowym. Po prostu przeoczyłem....
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-03-18, 20:41
ja tez mam problemy jeszcze na tym forum ale juz coraz lepiej sobie radze jezeli mnie jakis temat interesuje to zaznaczam ta opcje na dole POWIADOM MNIE GDY KTOS ODPOWIE dostajesz wtedy meila do skrzynki o odpowiedzi jest to bardzo przydatne
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2006-03-19, 02:03
wystarczy wejść na strone mapeta i tam w dziale porady jest ładnie opisane jak wymienić podświetlanie. A w dodatku ja w dziale piszczący nawiew podalem lin do strony gdzie jest opisana wymiana podświetlania. Piszczący nawiem jest w dziale "mam problem" tam też w moim poście jest ten lin. ZAPRASZAM!!!
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-03-19, 19:02
Tygrysisko napisał/a:
wystarczy wejść na strone mapeta i tam w dziale porady jest ładnie opisane jak wymienić podświetlanie. A w dodatku ja w dziale piszczący nawiew podalem lin do strony gdzie jest opisana wymiana podświetlania. Piszczący nawiem jest w dziale "mam problem" tam też w moim poście jest ten lin. ZAPRASZAM!!!
Silnik: 1.9D Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 03 Sie 2011 Posty: 102 Skąd: Białystok
Wysłany: 2013-07-15, 09:40
Troszkę odkopię...
Strona vwvento-fans chyba przestała funkcjonować, a były tam ciekawe porady właśnie dot. zmiany podświetlenia nawiewów.. Ma ktoś to może zapisane na kompie (z tego co pamiętam wszystko było w pdf).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum