Szeroka dokładka do Venta oryginał vw, stan dobry, poprzycierana jak widać, na rogu delikatnie pęknięta 90zł, czarne rączki 30zł, lampka 20zł, do tego mam jeszcze sierpy gti w bdb stanie 50zł komplet oraz oryginalny hak do venta z wtyczkami 50zł,przekaźnik od brzęczyka świateł nr 36 20zł, manetka MFA 50zł, zegar MFA do 240 od 2.0 2e 50zł, jak ktoś będzie chętny to jest jeszcze kit MTS -60/40 tyle że mam do niego 2 komplety tylnych sprężyn(ori MTS miękkie i KAW cholernie twarde), jest foto jak stoi na nim 350zł, kpl z poduszkami i łożyskami gotowe do montażu. Jak coś najlepiej PW lub w temacie.
Up! Jak pisałem wyżej kit mts -60/30 lub i 60/60(dwa komplety tylnych sprężyn) już wyjęty z auta, ja na nim zrobiłem z 700km i sprzedaję bo zamieniłem na gwinta w albumie foto jak stał ventyl na -60/30, stan bdb żadnych odprysków, nic nie leci, daję gwarancję że wszystko z nim w 100% jest ok, kpl z poduszkami i łożyskami z przodu, przednie sprężyny były nowe (i praktycznie tak wyglądają), ja go delikatnie podmalowałem w kilku miejscach co by dalej nie szło ale to tylko powierzchowna rdzewka była, na foto przed i po podmalowaniu nie czyszczony do zdjęć prosto z auta cena 350zł za komplet+ 30zł wysyłka.
Lampy smoked oryginał hella stan bdb szkła w bdb stanie odbłyśniki również, wszystkie zaczepy całe robiłem osobiście porządnie wszystko dopracowane, 240zł z wysyłką. lub zamienię na oryginały + dopłata, byle szkła całe i uchwyty bo mają iść na soczewkę(ale to najlepiej osobiście).
Fotki w pierwszym poście.
Ostatnio zmieniony przez tom cio 2013-08-12, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Mam ale jest w niezaciekawym stanie( byłby ładny gdyby nie moja głupota, bo prysnąłem go środkiem do usuwania lakieru po całości zamiast sprawdzić na małym kawałku, i teraz jest cały w takich wżerach, zamaskowałem to folią carbonową i nawet spoko wygląda, ale 40cm już to widać więc jak cię interesuje to mogę sprzedać).
vento92, Tak jest, dla forumowiczów jakiś upuścik typu przesyłka w cenie się znajdzie, w kicie są nowe osłony, odboje i talerzyki nad przednimi sprężynami bo robiłem pod siebie to wszystko, jedynie nie będę ukrywał łożyska na mcphersonach możnaby wymienić bo używane założyłem ale cicho siedziało wszystko i ładnie chodziło.
Tak się zastanawiam czy ty specjalnie nabijasz te posty w tym dziale bo w niektórych ogłoszeniach jest wyraźnie napisane co jest już sprzedane a co dostępne. Nie zrozum mnie źle ale ja już tak mam że czasem jestem trochę złośliwy.
Rasta95, czytaj całe tematy. jak byś przeczytał 3 posty wyżej twojego to miałbyś odpowiedź na swoje pytanie. Jesteś nowy więc to taka uwaga na przyszłość
Amory i sprezyny dostepne sa jeszcze ale te miekciejsze? A masz moze zaslepki na srube wycieraczek, wlacznik swiatel, sterownik nawiewu (chodzi o to co zawiera pokretla i kolka zebate), i moze wlacznik podgrzewania siedzen?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum