Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2013-08-04, 13:04 halogeny z Passata B4
Witajcie
Panowie, z tego co wyczytałem na różnych forach halogeny z Passata b4 podobno nie pasują w miejsce halo i blend w naszych Ventkach - trzeba sporo przerabiać. czy ktoś podjął się takiego zabiegu?
spodziewam się odpowiedzi "nie", ale to nic najbardziej potrzebuję info na temat wtyczek i przewodów, czy pasują do naszych instalacji? czy może interwencja lutownicy i poszukiwanie wiązki z halo mk3 niewykluczone?
Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdraVWiam!
Wtyczki są te same, nie wiem jak jest wiązka w b4, kształt jest całkiem inny bo w mk3 masz jakby trapez, a w b4 masz prostokątny halogen. Ogólnie to nie warto przerabiać tym bardziej że z halogenu korzystasz raz na ruski rok a jednak trochę rzeźby jest, jeszcze wydaje mi się że halo z b4 są szersze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum