Postanowiłem wystawić Vento na sprzedaż i robię to tylko na forum bo chciałbym by trafiło w ręce pasjonata takiego jak ja, który dopieści jeszcze troszkę projekt po swojemu. Nie wystawiam auta na sprzedaż bo muszę, rodzi mi się dziecko albo jadę na zmywak za granicę. Marzy mi się nowy projekt dlatego postanowiłem zrobić tak a nie inaczej. Parę fotek auta:
Z wyposażenia są:
-el. szyby przód
-el. lusterka
-szyberdach
-podgrzewane spryskiwacze i lusterka
-2 poduszki
-wspomaganie
-regulacja kierownicy
-climatronic
-tempomat
-kopertówki
-licznik z dodatkowymi kontrolkami
-dzielona kanapa i półkubełki
-halogeny
-immobilajzer
-alarm
-moduł komfortu z domykaniem szyb i szybra
-szara tapicerka z jasną skóra ( ciężki temat do znalezienia )
-oryginalnie przyciemniane szyby
Generalnie wszystko prócz tylnych szyb w prądzie jest na pokładzie z czego dołożyłem tylko tempomat. A tak to pełny oryginał. Jest to unikat!!! Z moich informacji wynika, że w takiej konfiguracji z fabryki VW wyszło 5 sztuk z takim wyposażeniem z czego 3 sztuki z tylnymi szybami w prądzie a 2 takie jak moja Ventka. Więc nie będę się więcej rozpisywał.
Z rzeczy zrobionych w aucie:
-zderzaki od jetty
-pakiet GTI Edition
-nowy lakier na prawie całym aucie
-nowe błotniki i reparaturki tylnych błotników + prawy próg
-koła Dare RS 16" 8 i 9 j
-nowe opony Falken Ziex 2x195/40 i 2x 205/40
-rozpórki kielichów przód i tył
-lampy na soczewce bi halogen h7 od skody superb + demon eye
-podświetlenie we wnętrzu zmienione na czerwone + podświetlenie nóg na biało
-nowy licznik od ibizy z dodatkowymi kontrolkami + tarcze moman + podświetlane wskazówki
-podsufitka jest w alcantarze, słupki górne pomalowane struktura na czarno+ czarne lampki i rączki z passata b4
-drewniana kierownica z passata b4 exclusive (rzadkość!!!)
-tunel z cup holderem i podłokietnikiem USA
-tylne hamulce zmienione z bębnów na tarcze z całą belką od GTI. Wszystko złożone na nowych gratach i wszystko odrestaurowane!
-przednie hamulce zmienione z 256/10 na wentylowane 256/20
-nakładki na pedały od audi TT
-gałka zmiany biegów od Touarega w drewnie
-pokrywa silnika od passata b4 afn polakierowana pod kolor nadwozia
-gwint Tuning Art
- poliuretany
Możliwe że o czymś zapomniałem bo jest tego sporo. Z mechaniki zawsze robiłem wszystko wcześniej niż trzeba. Rozrząd, zawieszenie, rzeczy oczywiste typu filtry i płyny zawsze robione na najlepszych podzespołach. W zeszłym roku wymieniona przednia szyba bo dostałem kamieniem no i nowy akumulator trafił do auta niecałe 2 miesiące temu.
Jest co opowiadać więc zapraszam na oględziny, do kontaktu telefonicznego. Wszystko chętnie opowiem.
Cena... 15500 (bez radia , wzmaka i skrzyni) do minimalnej negocjacji bo jest kilka detali do zrobienia. Jeśli kogoś nie interesuje kupno auta i zamierza kwestionować wysoką cenę to proszę nie zawracajcie mi głowy. Wiem co sprzedaje i w cale nie muszę tego auta oddawać za bezcen. Jak się nie sprzeda to nie będę płakał. Fajnie gdyby zainteresował się Ventką ktoś kto doceni czas, serce i kupę kasy włożoną w auto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum