Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2010-12-21, 22:26 przeróbka lamp in pro
Panowie mam pytanko, mianowicie posiadam takie oto lampy z przodu http://www.fotosik.pl/pok...6c71f87034.html mozecie mi podpowiedziec jak zrobic aby po właczeniu świateł mijania postoje nie świeciły, tzn. pozycja 0 nic nie swieci, pozycja 1 swieca postoje, pozycja 3 swieca swiatła mijania bez postojowych.
Silnik: 1Z
Wysłany: 2013-08-05, 12:22
Witam. Odgrzeje kotlecika Otóż posiadam lampy przednie in pro z 2 soczewkami, ale nie podoba mi się w nich umiejscowienie postojówek... Macie jakieś pomysły jak to mądrze i ładnie przerobić? Chciałbym postojówki przenieść z tego ich oryginalnego miejsca. Tylko gdzie? Kierunki odpadają W soczewkę dało by się jakoś?
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-08-09, 22:34
Wiesz co ja zrobiłem w tych lampach z postojowkami? Odcielem kable i se obrysy podlaczylem a postoju nie mam bo jest mi zbędny, i teraz fajnie swieca mijania albo drogowe, bo te postoje to porazka
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-08-11, 23:34
tom cio nie ida jak ori hella uwierz mi, jest masakrycznie ciężko je rozkleić mi się udało ale po b.dlugiej walce, a co do postojow kolego Karol B. najchętniej ten otwor to bym zaspawal żeby go wogole nie było, i wtedy bylyby jak u kolegi Scand
Silnik: 1Z
Wysłany: 2013-08-12, 19:47
tom cio, ja swoje położyłem na słoneczko to aż tak źle nie było, ale nie stare lampy i klej, który mocno trzyma... Po nagrzaniu były gorące że aż w rekach nie dało się trzymać i dzięki temu poszło w miarę
Niech mi ktoś powie, co to są za lampy?
http://allegro.pl/lampy-l...3642468479.html
Czy cena jest dobra?
Chodzi mi tylko o te przednie.
Szukam takich nowych, zobaczyć po ile stoją, ale znaleźć nie mogę...
Bo wpadły mi w oko
Tylko nie wiem, jak to w praktyce będzie, jak będą świeciły, czy ori lepsze nie będą, oraz czy gdzieś parować nie będą, jak to miało, z tego co kojarzę, w przypadku in pro do vento.
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2013-10-22, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
tom cio nie ida jak ori hella uwierz mi, jest masakrycznie ciężko je rozkleić mi się udało ale po b.dlugiej walce, )
No to może pomogę moją wypowiedzią kolejnym klubowiczom, jestem już po rozklejeniu lamp, podgrzewałem opalarką do tego stopnia aż plastik się miękki zrobił i poszły... palcami, więc nie taki diabeł straszny jak go malują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum