Wysłany: 2013-10-20, 11:38 Wyrwane koło pasowe....;/
Witam niestety coś znowu sie zepsuło we moim venciaku powoli mam go totalnie dosyć no ale tudno trzeba z nim walczyć nie wiem jak i czemu ale jak jest koło pasowe od pompy wody i pompy wspomagania to wyrwały sie 3 śrubki i trzyma sie teraz na 1 z tego co zobaczyłem już tam to było rozwiercane i grzebane coś pewnie dlatego śruby wyleciały pasek gdzieś poleciał i teraz do was pytanie czy naprawiał ktos u siebie takie czoś albo jakie porady zeby to zrobić dobrze zeby mi sie nie rozleciało gdzieś w trasie 200km od domu... Jak narazie planuje to dosyc prosto nawiercić i nagwintować no ale nie wiem co z tego wyjdzie bo moje gwintowniki juz troch przeszyły ;P Ma ktoś inne pomysły?:P Jak to jakoś jeszcze sensownie zrobić??
Sruby gleboko ukrecily w gniazdach wystaja choc troche? jezeli troszke wystaj i maja jakas zadre to sprobuj srubokretem albo malym przecinaczkiem je wykrecic jezeli gleboko siedza to bez migomatu sie nie obedzie. nie radze wiercic ukreconych srub poniewaz sruba jest zrobiona z twardego metalu a proste jej rozwiercenie tym bardziej pod samochodem graniczy z cudem jezeli wykrecilbys to nagwintuj ta sama srednica sruby co byla kup klej do srub lub poksipol tylko bialy nie ten szary i posmaruj nowe sruby i przykrec poczekaj dobe i wuala beda dzialac
Sruby gleboko ukrecily w gniazdach wystaja choc troche? jezeli troszke wystaj i maja jakas zadre to sprobuj srubokretem albo malym przecinaczkiem je wykrecic jezeli gleboko siedza to bez migomatu sie nie obedzie. nie radze wiercic ukreconych srub poniewaz sruba jest zrobiona z twardego metalu a proste jej rozwiercenie tym bardziej pod samochodem graniczy z cudem jezeli wykrecilbys to nagwintuj ta sama srednica sruby co byla kup klej do srub lub poksipol tylko bialy nie ten szary i posmaruj nowe sruby i przykrec poczekaj dobe i wuala beda dzialac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum