Witam
Chce sie poradzic w kwestii naglosnienia do mojego venta. Zmienilem przednie glosniki, wsadzilem tez w polke glosniki doprowadzilem przewody do kostki wiem jak je podlaczyc ale w mojej kostce iso sa puste miejsca tam gdzie sie wpina tylnie glosniki. Szukalem tych wsuwek ale nie moge ich nigdzie kupic.. chodzi mi o ta kostke w samochodzie nie w radiu, Jak to zrobic zeby podlaczyc ?
Można też kupić całą kostkę ze wszystkimi pinami i z około 10cm każdego kabelka, wtedy przelutowujesz te swoje od oryginalnego audio i dolutowujesz te dodane.
mam jeszcze jedno pytanie bo zauwazylem ze tylnie glosniki graja duzo ciszej niz przednie.Przednie glosniki to magnaty 50 wat rms a tylne to lg 70wat rms elipsy, radyjko to panasonic 4x50w. mam jeszcze jedno radyjko sony 4x45 czy na sony moga zagrac lepiej pomimo mniejszej mocy ?
;p i jaki moze byc powod ze tyl gra ciszej
_________________ Hubus
Ostatnio zmieniony przez Mateusz Huba 2013-11-25, 23:17, w całości zmieniany 1 raz
Fader mam ustawiony na rowni, a przednie graja duzo lepiej ogolnie jak sam tyl wlacze to rewelacj nie ma. Co prawda glosniki nie sa przykrecone bo otwory sa minimalnie za male ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum