Witam! kupiłem przed miesiącem vento 1.9tdi(90km) do tej pory nie wiedziałem co to jest to webasto ale poczytalem w internecie i stwierdzilem ze to fajna sprawa wiec wsiadam dzisiaj do autka próbuje to włączyć na początku nic kompletnie nie bylo na tym zegarze ale popatrzylem podłaczylem mase czy jak to nazwac niby dziala
klikam plomyczek , zegar sie podswietlil na czerwono i pokazalo ze cos ma niby grzac za jakies 5-10min patrze a to ani nie wydaje dzwieku ani nie grzeje wiec pytam was czy moze wiecie jak to zrobic zeby grzało
dodam jeszcze ze mam vento wyposażone w klimatronic i byl on ustawiony w tamtej chwili na 20stopni
no ten zegarek od webasta co jest tam mam 5 przyciskow taki zegar na przycisku to wiem do wlaczenia zegara tego , dwa przyciski sa do regulacji czasu bo tam sa 3 czasy do wyboru co tez jest dla mnei nie zrozumiale a jest jeszcze set do zmieniania tych czasow i taki plomyk z tego co czytalem tu an forum to jest do wlaczenia
tak wyglada
webasto.jpg tak wyglada to webasto
Plik ściągnięto 2488 raz(y) 18,63 KB
Ostatnio zmieniony przez muchomorek165 2013-11-23, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
zrobiłem już to webasto i wszystko fajnie działa tylko mam jeszcze jedno pytanie bo tym płomyczkiem się włącza a wyłączyć się już nie da tylko trzeba czekać aż się zrobi i mam pytanie czy da się jakoś inaczej to wyłączyć
A zepsute były bezpieczniki jeden był złamany a drugi wyciągnięty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum