Witam, mam małe pytanko kto by mógł wiedzieć/znać opis pinów wtyczki lampki podsufitki dodam że jest to wtyczka 4 pinowa, oraz oznaczenia pinów w lampce to 31, 30, TK, 15. Byłbym wdzięczny za jaką kolwiek pomoc
Witam, mam małe pytanko kto by mógł wiedzieć/znać opis pinów wtyczki lampki podsufitki dodam że jest to wtyczka 4 pinowa, oraz oznaczenia pinów w lampce to 31, 30, TK, 15. Byłbym wdzięczny za jaką kolwiek pomoc
potrzebuje wiedzieć ponieważ chcę zamontować inne lampki do tyłu żeby po otwarciu drzwi się zapalały oraz wymienić lampkę podsufitki z paska z ambitnym podświetleniem więc potrzebuje znać podłączenie pinów bo nie chcem ciągnąć dodatkowych kabli do tyłu tylko podłączyć się pod istniejące
[quote="muchomorek165"]
Cytat:
Jak pomierzę to powiem
czekam z niecierpliwością w sumie szczerze sam patrzałem i mniejwięcej mam teorie który pin jest od czego ale chciałbym aby ktoś też podał aby można było wspólnie dojść co jest od czego
Ostatnio zmieniony przez hotdriver 2014-01-05, 13:47, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2014-01-05, 22:54
plus stały
masa,
masa z krańcówek,
plus po zapłonie
ale nie wolisz żeby się zapalały lampki z tyłu po otwarciu tylnych drzwi ? Wówczas kabel TK nie ciągniesz z przodu od lampki tylko z wolnego styku w krańcówce drzwi tylnych
Ostatnio zmieniony przez pablomed 2014-01-05, 22:58, w całości zmieniany 1 raz
pablomed, czyli plus po zapłonie to pin 15?? to dziwne po co w takiej lampce dodatkowy plus po zapłonie dziwne
Cytat:
ale nie wolisz żeby się zapalały lampki z tyłu po otwarciu tylnych drzwi ? Wówczas kabel TK nie ciągniesz z przodu od lampki tylko z wolnego styku w krańcówce drzwi tylnych
właśnie o to mi chodzi żeby po otwarciu jakich kolwiek drzwi zapalało sie w całym aucie a nie tylko z przodu lub tylko nad tymi drzwiami co są otworzone tak czy siak podziękował
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum