Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-07-10, 21:44
Hormon, Ty tu nie gadaj głupot bo widzę Ciebie i Sylwię na zlocie. Zabierz Bartka ze sobą i po problemie, a jak nie to niech dziadkowie wezmą go pod opiekę dzień wcześniej.
Piątek 15.08
14.00 przyjazdy i zakwaterowanie zlotowiczów
15.00 myjnia VW
17.00 sesje zdjęciowe
21.00 ognisko integracyjne (na plaży)
Sobota 16.08
11.00 prezentacja aut i oddawanie głosów na:
-najładniejsze vento zlotu
-najniższe vento zlotu (glebogryzarka)
-najwyższe vento zlotu (z głową w chmurach)
-najładniejsze koło zlotu
-najlepsze car audio
-najładniejsza komora silnika
-najładniejsze wnętrze
14.00 przerwa obiadowa
-rzut oponą
-przeciąganie venta
-bieg na nartach
-jazda rowerkiem
21.00 po wszystkich konkursach i zabawach wspólne grilowanie (w namiocie )
Niedziela:
10.00 ogłoszenie wyników
-rozdanie nagród
12.00 wymeldowanie z ośrodka
Regulamin, krótko i na temat:
1. Impreza ma charakter masowy, więc nie szalejemy autami, nie palimy gumy, nie wyjemy, oprócz Nas będą inni wczasowicze, niektórzy od Nas będą z małymi dziećmi.
2. Po pijaku nie jeżdzimy autami, kto spróbuje pozbędzie się kluczyków do końca zlotu.
3. Auta parkujemy w wyznaczonych miejscach, słuchamy bezwzględnie organizatorów, kto uważa inaczej zostanie za bramą.
4. Cisza nocna obowiązuje od 22-6 staramy się być cicho, a jak nie w namiocie można trochę pohałasować.
5. Ogniska i grille rozpalamy w wyznaczonych miejscach lub za zgodą organizatorów.
6. Sprzątamy po sobie, jak nie, śmieci zapakujemy do auta osoby która śmieciła (wszystkie)
7. W związku z tym, że będą małe dzieci dopuszczalna prędkość na terenie ośrodka jest do 10km/h i nie jest to złośliwie. Wszystkie szaleństwa będą w wyznaczonych miejscach.
8. Droga na zlot będzie oznakowana, po przyjeżdzie zgłaszać się do organizatorów.
9. W razie pytań, skarg, wniosków kontakt do muchomorek165 lub wojtas83.
10. W razie wątpliwości pozostaje kodeks cywilny, własne sumienie, rozsądek.
11. Osoby nie nocujące i nie zapisane na listę wstęp 20zł maksymalny czas pobytu do godziny 20.00 !
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 10 Maj 2013 Posty: 653 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-08-11, 10:15
1. Właśnie się miałem pytać o jakiś plan operacyjny
2. "najwyższe auto zlotu (z głową w chmurach) " - Proszę mnie wpisać na listę
3. "14.00 przyjazdy i zakwaterowanie zlotowiczów" - Ja będe w pt. ale ok 20.00 (No chyba, że zamienię się w robocie to ok 18:00). Rozumiem, że łapać wtedy Ciebie Muchomorku
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2824 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2014-08-14, 18:26
Tez wam panowie zycze udanej zabawy, zaluje ze mnie nie będzie znowu no ale musiałbym uszczelke brac i komplet kluczy bo to nie wiadomo A tak poważnie jeszcze raz milej zabawy
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 40 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-08-14, 18:51
vwjanekvento, nie ma problemu, uszczelkę też byśmy ogarnęli prawie na każdym zlocie przeprowadzane są jakieś naprawy. Szkoda że nie planowałeś bo chętnie oblukał bym Twoją furkę na żywca.
A tak na marginesie to auta już wypucowane i gotowe do drogi
Ja jutro na szybkiego jeszcze cb montuje, kilka zaslepek i odkurzanie jeszcze sobie przypomnialem ze cb jest spalone noi trzeba bylo lutownice brac w lape i naprawiac, ale juz ogarniete, szybka akcja i gitara :-D
Ja już od dwóch godz. w domu z synkiem i żoną. Mam nadzieję, że pozostali uczestnicy też dotrą do celu cali i zdrowi. Żal było wracać, ale za rok znowu się spotkamy:D
_________________ By sztywniejsza była furka musi w furce być rozpórka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum