Silnik: ASZ+ Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 386 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2014-02-21, 21:17 Lampy BiXenon Vento
Do sprzedania mam swoje lampy, jest to bixenon na lampie venta. Do czego można się przyczepić: klejony jeden uchwyt lampy i brak regulacji na silniczkach. Reszta git, tak jak na fotkach widać. Klosze mają wypolerowane oczko, ale moim zdaniem jest to do poprawki. Na kloszach przyklejona jest ciemna folia. Wklejam jeszcze jedną fotę jak lampy świecą bez klosza. No i co więcej, jakby co to pytać, przesyłka do dogadania, mogę wystawić na allegro na życzenie. Lampy obecnie rozklejone, wysyłam rozklejone lub sklejone, jak kto woli Jeśli chodzi o szpary wokół lamp - mam lekko przekoszony przód, więc dlatego tak to wygląda, nie wiem jak to wygląda na normalnie spasowanym przodzie. Cena za lampy 380 zł.
Wysłany: 2014-02-22, 11:46
O czym jeszcze zapomniałem napisać: soczewki są z Fabii/Roomstera, bihalogen na H7 oraz brak wtyczki - są wyprowadzone piny do podłączenia bezpośrednio we wtyczkę. Lewy klosz chiński, prawy bodajże niemiecki. Przy okazji dorzucam kilka fotek.
Wysłany: 2014-02-22, 23:41
Hehe, nic z tych rzeczy, akurat z powodu tych lamp nigdy problemu nie miałem Sprzedaję, bo dorwałem ciekawe soczewki po taniości i robię lampę od podstaw, z bardzo mocnym ringiem (może styknie jako dzienne) i do tego klosze z endżel-szajsów Miałem to robić w w/w lampkach, ale musiałbym sporo rzeźbić pod maskownice ringów, więc odpuszczam zwłaszcza, że mam już soczewki i pozostałe graty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum