Wie ktoś może od czego jest ta wtyczka ? jest ona w miejscu wtyczek od obd2, zapalniczki i podgrzewania szyby ale jest nie podłączona ? może mieć coś wspólnego z interfejsem ? bo od jakiegoś czasu nie mogę połączyć się z silnikiem.
nie wiem bo podświetlenie nie mam tam i szczerze mówiąc nie widziałem żeby ktoś miał ;> i dziwne że jest od w tym miejscu. sprawdzałem nie ma tam napięcia żadnego po zapłonie i bez, na brazowym masa a na drugim jakies 400ohm rezystancji. jak go zwarłem do vag połączył się z silnikiem na chwile pokazał jakiej "krzaki" i zerwała sie komunikacja i tak w kółko
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
Masz podświetlenie popielniczki? Wydaje mi się że to jest wtyczka od podświetlenia popielniczki. Plus będzie po włączeniu świateł a masa cały czas. Czyli by się zgadzało
podświetlenia nigdy nie miałem i nie ma tam nawet nigdzie gniazda w okół na taką wtyczkę ale jest ten transporter światła w popielniczce czyli tak jakby mogło być.
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum