Witam.
Dzisiaj sprzedałem swojego ventyla, ale bez obaw, zostaje przy volkswagenie.
Szukam vento do 4.5tys zł, koniecznie z dobra blacharką i klimą.
Niestety nie znalazłem takiego na allegro ani na tablicy więc postanowiłem poszukac golfa 3 w kombi i wrzucić mu vento front, będzie takie vento w kombi.
Teraz pytanie, co sądzicie o tym egzemplarzu, oraz co najważniejsze o tym silniku bo bardzo mało informacji o nim w internecie : http://olx.pl/oferta/volk...html#c2b5e4c570
Serio przeszukałem wszystko co w tej chwili stoi na tablicy/allegro/otomoto i nic sensownego nie ma do 4.5tys zł. Wiem, że mam nie małe wymagania z ta klimą, elektryką szyb i zdrową blacharką ale od dawna chciałem mieć taki wypas w vento.
_________________ "Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Ostatnio zmieniony przez Ruda102 2014-04-16, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Ten pierwszy to szrot jakich mało, lakierowany w stodole kosztem 100zł.
Drugi jest prawie taki jak bym chciał gdyby nie błotniki w innym odcieniu.
Ale dzięki wielkie za chęci.
Łoooo Jezuuuu! Aleś mnie zgasił. Dobra, nie znam się nie wypowiadam się
Ale ten kolor zabójczy jest
Co do tego Golfa to hmmm praktyczny bardzo... a brzydki jak mój Ford (i każdy kombiak)
_________________ "Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum