jak ktos chetny na zabranie duzej ilosci czesci z mojego ventyla ( fotele boczki kolor jasne jak w temacie o ventylu , pelno plastikow , kostek instalacji czesci z silnika 1.9 TD , 3 szt zegarow benzyna i diselek , ,zapasowka, itp. ) pisac odbior tylko osobisty !!! najlepiej wiekszym autem lub z przyczepka cena za calosc co sie znajdzie w piwnicach 500zł mam jeszcze na dzialce maske drzwi klape tez mozna zabrac wiadomo troszke pordzewiale pewnie bo leza sobie na trawie z 2 lata kolor bialy
i osobno tylnia polka na glosniki 25 cm i podfrezowania na 13cm sredniaki , pozadna z mdfu oblozona materialem ciemnym przepuszczajacym dzwiek cena 140 zł
jeszcze z ciekawszych rzeczy jest pompa wtryskowa przewody jakies lapy i inne , i wczoraj nudzilo mi sie i zrobilem na szybko boczne slupki pod zestaw 3 drozny Powerbass 2XL-60.3C mozliwosc kupienia calego kompletu wszystko na gwarancji do marca 2015r podlaczone w celu sprawdzenia czy chodza i leza w kartoniku w foliach caly komplet jak od producenta ( cena 600 ziko )
Jak nie bedzie kupca wszystko idzie na ognisko oprocz audio oczywiscie hehe
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2014-03-26, 18:16, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum