Witam. Potrzebny mi spis wszystkich elementów potrzebnych do założenia centralnego od zera. Jak na razie mam pompkę, rurki, 2 kostki w drzwi przednie oraz tą małą pompkę klapy tylnej. Co jeszcze będzie potrzebne? Mam kupca tylko on by chciał dostać wszystko co jest potrzebne, dlatego też prosiłbym o szybką odpowiedź. Z góry Wielkie Dzięki.
Według mnie to powinno być: pompka z bagażnika+wiązka, siłownik pneumatyczny do tylnej klapy i do klapki wlewu paliwa, rurki do wszystkich 4 drzwi + te do bagażnika i klapki. Nie wiem czy nie będą inne zamki z czujnikami że jak kluczyk przekręcisz to zamyka też resztę.
Wedlug mnie do tego dochadza zamki drzwi przednich bo nie wiem czy seryjnie do wszystkich modeli wkladali te same zamki tylko jedne mialy centralny drugie nie :-/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum