Silnik: 1.8
Wysłany: 2014-11-13, 23:44 Czerwony Ventuś
Witam forumowiczów, od dziś jestem posiadaczem Vw Vento z 92r 1.8 90km b+g. Auto kupiłem dosyć tanio dlatego na początek będę robił najważniejsze rzeczy a później się zabiorę za przeróbki typu gwint itd. Na razie zakładam do niego moje białe alusy 15" a po małym remoncie zobaczymy co dalej. Jeżeli będę z autka zadowolony to na pewno seryjne nie zostanie. Dwie fotki bo więcej nie zdążyłem zrobić jeszcze
Wysłany: 2014-11-25, 23:46
Niestety nie moge edytowac postu ale zrobie mu kilka fot to poprosze o edycje. Smoked byl ale gosciu go zmienil dzien przed kupnem. No zawias na pewno bedzie bo amorki i sprezyny i tak do zmiany. Przy okazji to firma AP od zawiechy to jakas gorna polka.? Wnetrze trzeba ogarnac bo jest w srodku pelno gratow do auta, a z zmienionych rzeczy w srodku to dzwignia od biegow oraz nakladki na pedaly czarne:-)
Wysłany: 2015-08-15, 12:04
W Vento troszkę się pozmieniało. Założyłem sprężyny apexa, wymieniłem tuleje w belce febiego, no i amorki ale nie pamiętam firmy jakaś zwykła srl czy coś. Niedługo założę też przód więc mam nadzieję że będzie ładnie. Po wypadku z dzikiem wymieniłem jedną lampę, grill i pas przedni, zderzak udało się wyprostować. Jeszcze muszę ogarnąć w zderzaku te zaślepki i przyciemnić kierunki. Do tego jeszcze ogarnąłem trochę w środku podświetlenia, bo wcześniej to wszystko było przepalone:). Trochę go spolerowałem i pomalowałem prawy błotnik. A no i bym zapomniał o najkosztowniejszym, wczoraj wymieniłem przednią szybę bo pękła sama od siebie
W planach na pewno wymiana szyberdachu, opon, ogarnięcie chociaż trochę rdzy i wnętrza.
Przed wymianą zawieszenia z tyłu
I po wymianie zawiechy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum