Nie mam fotek ale mogę pochwalić się tym co w Zamościu i nie tylko widziałem. 1Porsche 911 Carrera, Porsche Cayman S i Turbo, nowe Porsche Boxter, Brabus nie pamiętam jaki ale są nawet 2, Porsche 944(ma je mojego taty mechanik:D), jeździ bardzo dużo Ventek nie pomijając faktu, że jest Audi S5, Mitsubishi Eclipse nowy i Mitsubishi 3000 GT, widziałem nawet raz Cadillaca (chyba Seville) ładny cabriolecik gadałem z właścicielem ma pojemność 8.2 mogłem zrobić zdjęcie ale miałem beznadziejny telefon Nokię 6610i. Widziałem gdzieś (chyba u kolekcjoinera) to był chyba Ford Model T. widziałem też Audi TT narzie tyle.
Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 152 Skąd: Sanok
Wysłany: 2008-04-28, 10:33
Popatrzcie Koledzy jaka furka stoi u mnie na osiedlu:)
Niby nic takiego, Żuk, ale zato jaki:)
Obniżony, obcięty dach i plandeka na zatrzaski, no i ten czarny mat:)
_________________ VENTO - najlepszy przyjaciel czlowieka
Obniżony, obcięty dach i plandeka na zatrzaski, no i ten czarny mat:)
Na Allegro był do sprzedania też Żuk. Gość chciał go przerobić na RAD-ROTA ale nie skończył. Dał, jeśli dobrze kojarze do niego chromowane alufelgi i szerokie opony, też obniżył dach i nadwozie.
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 172 Skąd: K-Kożle
Wysłany: 2008-04-28, 17:09
ten zuk byl do sprzedania z centralnie umieszczonym silnikiem 2,9 z jakiegos forda ale nie wiem jak ten projekt skonczyl , teraz widze ze stoi ciekawe czy jest na chodzie...
Jak byłem na Ukrainie to takie fajne tiry widziałem i pełno chińskich gówien widziałem.
To wszystko na urzędzie celnym w Kijowie.
To emblemat tego czegoś
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-10-12, 20:19
cinek82 napisał/a:
Tata-mobile hinduskie
tata nie są złe, tzn technika sprzed 20 lat i jakość wykonania jak w polonezie, ale nei jest źle naprawdę, bezpieczeństwo o niebo lepsze niż w chińskich autach no i klima w standardzie. Także nie jest źle...
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Taaaaaka fura stała pod blokiem. Audi R8. - tu sie zalapal Escorcik tatka A teraz jedna z 3 Corvett jeżdżących po Zamściu tylko, że ta najlepsza Z06. Czerwone kierunki xD . A tu szybkie BMW natomiast tutaj maluszek z Macedonii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum