Witam, na sprzedanie mam podsufitówe z szybrem i słupki, materiał na suficie jest THE BEST JAKOŚCI, żodyn chinol welurek na piasnce, zgrzane ogniowo więc nie ma opcji ze coś się odklei i będzie wisiało, jak to w ventach jest jakaś szmata podklejona jakąś smieszną pianką, sufit jest moim rękodziełem jest prawie ze idealny, klejony bonetermem klej do sufutów bardzo gęsty) , sufit zrobiony po swojemu co dało efekt ze dykta jest w miarę sztywniejsza niż orginalnie bo są 3 warstwy kleju do sucha i 4 na mokro z obiciem, dobrze wyprofilowane, w aucie prezentuje się znakomicie! Materiał bardzo przyjemny w dotyku
do sprzedania również słupki malowałem je na czarny połysk wyglądają swietnie w aucie, połączenie słupków i sufitu elegancko ściemnia wnętrze przez co w środku robi się bardzo przyjemnie
CENNIK
SUFIT Z SZYBREM --------> 160 zł
WSZYSTKIE PLAZDYKI ------> 40 zł
CENY OKAZJONALNE, a sprzedaję bo na sezon chcę zrobić sobie pikowaną skóre
Jakość kromki chleba, ale jest, na zywo robi wrażenie !
PozdraVWiam Tytanowy Janusz
_________________ Wciskam gaz, zegar przestaje mierzyć czas
Lewy pas, zaglądam śmierci w twarz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum