Silnik: VR6
Wysłany: 2007-08-30, 23:45 zamienie schowek bez klimy na tazki z klimą!
zatem mam schowek do golf3/vento przed pasazera do wersji z poduszka powietrzna czyli ten doolny
jest wiekszy zatem do wersji bez klimy
jesli ktos ma do wersji z klima a nie ma klimatyzacji w aucie np i chcialby miec wiekszy to chetnie wymienie sie na taki z wersji bez klimy..
pzdr
[ Dodano: 2007-08-31, 11:35 ]
schowek moj:
po lewej pólka do wersji z klimą i podbobnie powienien wygladac schowek .. z prawej schowek do wersji bez klimy widac ze jest sporo wiekszy
tutaj znalezione foto pokazujace schowek wlasnie do wersji z klimą. mniejszy ale taki wlasnie potrzebuje
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
MAPET, ja moge odkupić za dobrą kase ten twój chowek do wersji bez klimy.. jeśli jesteś zainteresowany, pisz na GG 4985575 ale będe dopiero na GG ok 20 jak wróce z pracy, ja jestem nim bardzo zainteresowany. Pozdrawiam...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-08-31, 11:59
A ja nie jestem zainteresowany bo już taki mam
MAPET wiem że schowki różnią się głębokością co zresztą dokładnie widać na 2 fotce ale czy tego dłuższego nie da rady w żaden sposób zmieścić bez cięcia? Bo pamiętam jak patrzyłem na to miejsce u Przemolasa, który ma u siebie klimę i za tym małym schowkiem było u niego kupę wolnego miejsca i wydawało się że ten większy schowek wlazłby u niego bez żadnego problemu...
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-08-31, 12:29
Gavel napisał/a:
A ja nie jestem zainteresowany bo już taki mam
MAPET wiem że schowki różnią się głębokością co zresztą dokładnie widać na 2 fotce ale czy tego dłuższego nie da rady w żaden sposób zmieścić bez cięcia? Bo pamiętam jak patrzyłem na to miejsce u Przemolasa, który ma u siebie klimę i za tym małym schowkiem było u niego kupę wolnego miejsca i wydawało się że ten większy schowek wlazłby u niego bez żadnego problemu...
probowalem i nie wejdzie..
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-09-01, 19:22
nie no nie tnij go bo to rarytas, ja go szukam już od 5 lat i zazwyczaj osiąga takie ceny na allegro, że poprostu szkoda mi kasy na niego, bo wydać 170-200 zł to jednak za dużo... Także nie tnij go bo szkoda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum