Wysłany: 2013-09-22, 21:43 1.8 AAM - brak kontrolek, nie odpala
Witam. Szukałem przypadku podobnego do swojego ale niestety nie znalazłem..
Nie ma kontrolek, rozrusznik kręci, nie odpala. Zmieniona cewka, zmieniony aparat, kontrolek dalej brak, auto dalej nie odpala ale zaczęło pufać przy próbie odpalenia. Nie mam fabrycznego alarmu, mam dokładany, ale jest w tym momencie rozpięty. Nie jest to kostka stacyjki(po przekręceniu na zapłon el. szyby działają, "spinane na krótko"), sprawdzone. Gdzie moge dalej szukać? Bo koncepcje już mi się pokończyły..
Panowie trochę Was zaskoczę, też miałem podobnie ostatnio z Ventylem że kręcił lecz nie odpalał, ale w porównaniu do założyciela tematu kontrolki mi nie gasły (przynajmniej kontrolka akumulatora) powodem była zepsuta instalacja gazowa która wyłączała wtrysk benzynowy a nie załączała wtrysku gazowanego, po fizycznym odcięciu instalacji gazowej zaczął normalnie odpalać. Więc jeśli masz gaz sprawdź też z tej strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum